Партията на Иван Гешев Справедливост за България е приютена от

...
Партията на Иван Гешев Справедливост за България е приютена от
Коментари Харесай

ПАТРИОТИЧНО: Агент Абел приюти партията на Иван Гешев

Партията на Иван Гешев „ Справедливост за България ” е приютена от близкия до Красимир Каракачанов публицист и герой против джендърите Александър Урумов, оголен и като сътрудник на Държавна сигурност с псевдонима Абел, сподели инспекция на „ Уикенд ”. В документите си за регистрация организацията на впусналия се в политиката някогашен основен прокурор е показала като свое седалище жилището на Урумов в столичния кв. „ Младост ”.

На пръв взор изборът на адрес наподобява много необичайно. Агент Абел не е измежду учредителите на сдружението, което си слага за цел да се трансформира в „ нова, дясна, национална, българолюбива консервативно-патриотична политическа платформа, учредена на християнските и фамилните полезности ”. Идеали, на които Урумов е от дълго време бранител, служейки си с опорки, поразително съвпадащи с тезите на съветската агитация, счита „ Уикенд “.

Връзката на Гешев и Александър Урумов надалеч не е единствено по линия на адреса на сдружението. От няколко седмици писателят е измежду най-яростните бранители на някогашния основен прокурор, като го афишира – какъв подбив! – за единствен герой против многоглавата ламя на политическата мафия. Урумов комфортно не помни, че през злополучния мандат на Гешев няма нито един наказан или най-малко упрекнат за корупция политик, макар десетките медийни следствия за източени милиарди левове от бюджета.

Наши източници настояват, че на Александър Урумов е отредена основна роля в бъдещият политически план на Иван Гешев. Както стана ясно още при учредяването на „ Справедливост за България ”, бъдещата партия на злощастния Каскет ще е консервативна и патриотична.

Реклама

Ниша, в която писателят има сериозен опит, още от годините, когато е измежду най-доверените хора на някогашния водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов и зам.- основен редактор на официоза на войводите – вестник „ Македония ”. Двамата дълги години се изявяват като борци против джендърите и гневни съперници на Истанбулската спогодба.

И до момента в който Каракачанов громи злия Джордж Сорос и гнилия Запад от трибуната на Народното събрание, Урумов активизира в акцията си войска интернет тролове. Създадени са и няколко сдружения, които сякаш сплотяват родители, борещи се против джендър пропагандата в учебно заведение, а стотици подправени профили във Facebook разпръскват опорните им точки.

Кампанията е в разцвета си до момента в който Красимир Каракачанов е боен министър, а сътрудник Абел е началник на неговия пресцентър. През 2019 година образно стана ясно на какво са способни борците против джендърите и бранители на фамилните полезности. След пуснати клюки от фейсбук-тролове, роми от цялата страна всеобщо изтеглиха децата си от учебните заведения, уплашени, че страната ще им ги вземе. Подобни опорки по същото време всеобщо вървят и в съветските пропагандни рупори у нас. Тогава вицепремиерът Томислав Дончев ядосано разгласи, че зад анонимната акция стои Александър Уромов, само че подредената от премиера Борисов инспекция на ДАНС не даде резултати.

Хора от службите разкриват, че битката против джендъра е погълнала големи суми. Източник на парите са евангелски фондации от Съединени американски щати, чието финансиране тъне в мъгла. Урумов не крие, че още от 1996 година е евангелист и приема кръщение от свещеник Иван Несторов в Пловдив. Подозренията, че мистериозните протестантски фондации са единствено прикритие на съветската пропагада не могат да бъдат изключения, разясняват специалисти.

Видният герой против джендърите и Истанбулската спогодба Александър Урумов има тесни връзки със спецслужбите като клеветник. Той е сътрудник Абел на 3-то Главно ръководство на Държавна сигурност, военното контраразузнаване. Вербуван е през 1988 година Тогава Урумов е едвам на 19 години и евентуално по това време е бил в казармата. Снет е от доклад през 1990 година Личното му дело е унищожено.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР