Партия Възраждане, за чийто лидер Костадин Костадинов недоброжелатели твърдят, че

...
Партия Възраждане, за чийто лидер Костадин Костадинов недоброжелатели твърдят, че
Коментари Харесай

ИЗНЕНАДА: Роми напълниха листите на „Възраждане”

Партия „ Възраждане ”, за чийто водач Костадин Костадинов недоброжелатели настояват, че е от ромски генезис, е напълнила листите си за локалните избори с мургави претенденти за кметове и общински съветници, сподели инспекция на „ Уикенд ”. Копейкин в никакъв случай не е опровергавал изказванията, че има родственици от малцинствата.

Преди години обаче, най-малко на думи, бе гневен зложелател на ромите, наричайки ги „ подчовеци ” и „ паразити, които би трябвало да бъдат наложително изселени в Индия ”. Днес, типично за българските политици, Костадинов е обърнал палачинката, евентуално осъзнавайки, че без ромските гласове няма по какъв начин да сбъдне фантазията си да ръководи, с цел да извади България от НАТО и Европейски Съюз.

Разбира се, новата политика на „ Възраждане ” към ромите може да е и единствено следващото доказателство, че кръвта вода не става. Няма по какъв начин да знаем какви са същинските претекстове на Копейкин, само че е реалност, че ръководената от него политическа групировка дава късмет на хора от малцинствата да се включат в ръководството на общините където живеят след изборите на 29 октомври.

Бърз обзор в листите на „ Възраждане ” демонстрира, че в десетки села с плътно ромско население, техния претендент за кмет е от същия генезис. Като Даниел Димитров от врачанското село Три кладенци. Димитров, който не крие, че е ром, очевидно от дълго време е дал прошка на Костадинов, че го счита за подчовек и през днешния ден е неприкрит почитател на „ Възраждане ”. От партията са му дали своят вот доверие, издигайки го с изключение на като техен претендент за селски кмет, само че и в листите за съветници на община Враца.

Както си му е реда Даниел Димитров води дейна акция измежду своите съселяни. Няма ден, в който да не пусне видео в обществените мрежи. От посланията му към гласоподавателите излиза наяве, че Димитров има и стратегия за ръководство на селото, само че избира да я държи в загадка. Щял да я каже различен път.

Покрай пропагандата „ възрожденецът ” не стопира да си популяризира и магазина в селото, тъй като било значимо бизнеса да върви. Очаквано Даниел Димитров не пропуща всекидневно да хвали Владимир Путин и неговата интервенция за „ избавление ” на Украйна, призовавайки диктатора оптимално бързо прати ордите си и в България. Мургавият почитател на Копейкин дава персонален образец за българо-ромско-руската безконечна дружба. Съпругата му Ирина е рускиня и непрекъснато се изявява в обществените мрежи като пропагандатор на отровната путинова агитация.

Партията на Костя Копейкин е присъединила огромна група роми и в листите си за общински съветници. В община Сливен, където над 20% от хората на последното броене се самоопределят като роми, на мургавите „ възрожденци ” са отделени няколко избираеми места. Шести в сливенската листа е Асен Ганчев, което му подсигурява място в новия общински съвет. Поне досега, Ганчев не е споделял в обществените мрежи какви хрумвания или дела за развиването на града има.

От партията на Костадин Костадинов също не дават повече детайлности за своя претендент. Все отново, Асен сбито е обяснил в своя профил, че работи в „ BMW ”. Какво схваща под това излиза наяве от негова снима, на която кандидат-общинаря гордо се е изпъчил пред разхлопан 20-годишен баварец.

Реклама

Освен Асен Ганчев, в сливенската листа на „ Възраждане ” има и още няколко претенденти за съветници от ромски генезис. Хора от града описват, че множеството от тях са пастори от разнообразни протестантски църкви, които интензивно проповядват в махалите. Твърди се, че тяхното въздействие в общностите е голямо и могат да обезпечат много гласове на проруската партия. Повечето от пасторите са на заплата при мистериозни евангелски фондации от Съединени американски щати, настояват хора от службите.

Подозренията са, че конците на тези анонимни сдружения се дърпат в Москва. Неслучайно, ромските пастори са едни от най-горещите борци против джендър идеологията и бранители на фамилните полезности. Влиянието им лъсна още през 2019 година След акция в обществените мрежи роми от цялата страна всеобщо изтеглиха децата си от учебните заведения, уплашени, че страната и злите норвежки джендъри ще им ги вземат. Подобни опорки по същото време всеобщо се вървят и в съветските пропагандни уеб сайтове.

Според политолози, ромите от дълго време припознават Костадин Костадинов като собствен човек. Лидерът на „ Възраждане ” печели техните благосклонности с посланията против наложителното имунизиране против Ковид-19. Отрицатели на имунизациите са и множеството пастори в махалите. В резултат на техните проповеди, от години ромите всеобщо отхвърлят да слагат на децата си наложителните ваксини. Като резултат, в гетата избухват местни епидемии от морбили и хепатит.

Таня Боева напира за консултант

Със силиконови гърди напред към успеха на 29 октомври и връщането на българщината и националното съзнание. Така наподобява в Стара Загора номинацията на партия „ Възраждане ” за общински консултант в града на липите в лицето на чалга примата Таня Боева, прочула се с делата, които води с някогашния си брачен партньор Мишо Бургуджиев.

Поправената с фотошоп до неразбираемост на плаката си, кандидат-общинарка се състезава от партията на Костадин Костадинов, откакто персонално получила покана от варненския лидер да ръководи старозагорци идните 4 години. Хубавицата се състезава под номер 11 в листата на „ Възраждане ” и поради по какъв начин е изкусурена на предизборните си постери, може да се чака да кове бъднините старозагорски още дълго време, защото макар че е на 49 години, от фотографията й електоратът може да се усъмни дали въобще има възрастта да е кандидат-съветничка.

„ Приятели, аз поддържам „ Възраждане “, като в тяхно лице виждам единствен късмет да запазим националната ни самостоятелност и отбрана на българските ползи! С отговорност одобрих поканата да бъда претендент за общински консултант в гр. Стара Загора. В този смисъл показвам цялостната си поддръжка за госпожа Искра Михайлова – претендент за кмет на „ Възраждане “ –  Стара Загора! “, написа в профила си в инстаграм певицата.

С тези думи примата на чалгата от далечното минало освен влезе в устите на гласоподавателите като чудноват избор от страна на Костадинов, само че и стана следващата звезда от лекия род с опит да се домогне до властта. Или някоя партия да се домогне до властта посредством нейната известност, каквито случаи родният политически живот познава от години…

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР