Парламентът да наложи мораториум на върху сделките за модернизация на

...
Парламентът да наложи мораториум на върху сделките за модернизация на
Коментари Харесай

„Воля“ настоява за мораториум на върху сделките за модернизация на армията

Парламентът да наложи мораториум на върху покупко-продажбите за рационализация на армията - това изиска от парламентарната естрада водачът на " Воля " и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки.
 
Става въпрос за искане за прекъсване на покупката на " няколко самолета " , с която дневно щели да бъдат откраднати по 6 млн. лв. , настояват от политическата групировка.
 

Депутатът прикани да се спре " този масраф ", до момента в който не се усъвършенства благосъстоянието на българския народ и до момента в който не се решат всички проблеми в страната. " Основните ни претекстове са, че най-бедната страна в Европейски Съюз не може да си разреши на този стадий да отделя милиарди левове за армията , в случай, че банкрутират лечебни заведения, няма пари за по-високи пенсии, за заплати на учители, лекари , медицински сестри ", разяснява Марешки.
 
Според " Воля " е необходим сложен метод за модернизиране на армията , а не покупки на парче без ясна тактика и успеваемост.

За нас от " Воля " хората са преди всичко, не самолетите ", подчертава Веселин Марешки в декларация от името на групата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР