Парламентарната група на БСП критикува вицепремиера по управление на европейските

...
Парламентарната група на БСП критикува вицепремиера по управление на европейските
Коментари Харесай

БСП отново критикува Пеканов за изслушването по ПВУ

Парламентарната група на Българска социалистическа партия подлага на критика вицепремиера по ръководство на европейските средства Атанас Пеканов, който не пристигна в Народното събрание за чуване по отношение на предоговарянето на Плана за възобновяване и резистентност.

 

В началото на съвещанието ръководителят на Народното събрание Росен Желязков заяви, че Пеканов е отпътувал с автомобил за икономическия конгрес в гръцкия град Делфи, само че е поел ангажимент идната седмица да направи доклад пред депутатите. Георги Свиленски от Българска социалистическа партия упрекна Пеканов от парламентарната естрада, че още веднъж е излъгал:

 

" Благодаря за изпълнените задължения, които поехте през вчерашния ден да уточните къде се намира господин Пеканов и с какво пътува. Но господин Пеканов, уважаеми сътрудници, през вчерашния ден си разреши да излъже, през вчерашния ден през целия ден го гледахте по малкия екран в Министерския съвет и на други срещи, господин Пеканов си беше в България, беше в София. Това е насмешка с всеки един от нас. Това е насмешка със 7 милиона българи и аз скърбя, че това нещо се прави от вицепремиера на страната, покровителстван от неговия патрон президента на България ".

 

 

Източник БНР

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР