Парижкият дом на Коко Шанел отваря вратите си за новата

...
Парижкият дом на Коко Шанел отваря вратите си за новата
Коментари Харесай

Дъщерята на Синди Крауфорд покорява модни върхове: Карл Лагерфелд снима Кая Гербер в специална фотосесия в апартамента на Коко Шанел

Парижкият дом на Коко Шанел отваря вратите си за новата рекламна акция на Chanel.

А в основната роля влиза дъщерята на Синди Крауфорд – Кая Гербер.

 ж Chanel

По-малко от година след дебюта си на котешката пътечка, 16-годишната брюнетка към този момент е фаворитка на редица дизайнери. Разбира се, един от тях е Карл Лагерфелд – геният зад именитата френска марка.

 ж Chanel

Карл снима Гербер за пролетните реклами на Chanel в жилището на Коко на адрес Rue Cambon 31. Облечена в последните творения на Кайзера, Кая слага фокуса върху чантите и забележителните си крайници, безспорно наследени от майка й.

 ж Chanel

Черно-белите фотоси допълват портфолиото на Гербер, която към този момент е дефилирала както за прет-а-порте, по този начин и за котюр сбирките на Chanel. А новата й роля като муза на Карл Лагерфелд й пасва идеално!

 ж Chanel
Странната татуировка на сина на Синди Крауфорд Здравословните правила на Синди Крауфорд, която е на 51, само че наподобява на 31 Вижте порасналата щерка на Синди Крауфорд Когато майка ти е Синди Крауфорд: синът на модела дебютира в ревю 3 в 1: Джорд Клуни, Синди Крауфорд и мъжът ѝ 17 години фамилно благополучие: Синди Крауфорд и Ранд Гербер
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР