Пари от небето ще зарадват представителите на една зодия. За

...
Пари от небето ще зарадват представителите на една зодия. За
Коментари Харесай

Една зодия с пари от небето, друга – да прояви търпение

Пари от небето ще зарадват представителите на една зодия. За нея денят ще е страховит и обвързван със съдбовни решения. За друга зодия обаче тъкмо финансите ще са проблем през днешния ден.

Какво още вещаят звездите за 2 октомври 2021 година, вижте хороскопа, показан от „ Марица ”

ОВЕН - Ако за този ден сте възнамерявали нещо значимо, бъдете търпеливи. Малко евентуално е мечтаният резултат да бъде реализиран бързо. Спокойствието и увереността ще ви донесат повече триумфи.  Приятели ще ви предложат забавни неща, а интуицията ще ви подскаже, какъв отговор да дадете.

ТЕЛЕЦ - Страхотен ден, подобаващ за значими въпроси, срещи и съдбоносни решения. Ще ви бъдат нужни единствено няколко минути, с цел да оцените вярно двусмислената обстановка и да разберете по какъв начин да действате. Възможно са приятни изненади, в това число финансови.

БЛИЗНАЦИ - Време е за нещо ново. Предполагате, че може да зародят компликации по пътя към задачата, само че това въобще не ви плаши. Напротив, за вас е забавно и предизвикателно да се преодоляват трудности и да се вземат решение проблеми, объркващи другите. Денят е подобаващ и за заемане с финансови проблеми.

РАК - Денят може да се дефинира като добър. Първата половина ще бъде освен ползотворна, само че и приятна. Ако нещо не се получи незабавно, проявявате неизменност и ще постигнете стремежи резултат. Следобедът ще бъде по-труден, изключително за тези, които имат планувани значими срещи.

ЛЪВ - Днес ще съумеете да намерите отговори на въпроси, за които мислите в последно време. Това ще ви помогне да определите и бъдещите си проекти. Някои от вас ще имат опция да възстановят връзките с настоятелен сътрудници. Парични доходи ще ви донесат успокоение.

ДЕВА - Началото на деня ще е удобно. Може да се появят нови хрумвания, за реализирането на които е по-добре да почакате по-благоприятните условия. Втората половина на деня също ще бъде добра, въпреки и не толкоз ползотворна. По-добре е да не планирате нищо значимо за този миг.

ВЕЗНИ - Денят несъмнено не е подобаващ за взимане на решения, изключително в придвижване или да вършиме огромна смяна в живота си. За да избегнете бъдещи неприятности е неоходимо да деянията нерешителност, изключително в региона на бизнеса. Има защо да говорите с околните си. Сега е момента.

СКОРПИОН - Яснотата в контактите е значима. Днес ще поддържате връзка със странни хора, чиито планове не постоянно ще са ви ясни. Някой ще се пробва да завоюва благосклонностите ви, като настойчиво ви прави изкусителни предложения. Не постоянно е допустимо бързо да образувате вярното усещане за нови познати.

СТРЕЛЕЦ - Късметлийски ден. Разбирате се еднообразно добре както с нови познати, по този начин и с тези, с които сте били в контакт от доста години. Можете да обсъждате въпроси, свързани с работа в екип или съдействие. Няма да е мъчно да постигнете съглашения. Денят е подобаващ и за решение на финансови проблеми.

КОЗИРОГ - Възможни са неприятни произшествия и напрегнати моменти при започване на деня. Това не е най-подходящият миг за разискване на съществени въпроси. Ще ви бъде мъчно да разбирате вярно събеседниците, а и те постоянно ще поясняват думите ви неправилно. Ако е допустимо работете независимо.

ВОДОЛЕЙ - Първата половина на деня ще бъде доста удобна за решение на проблеми. По-добре е да не отлагате нещата. Мобилизирайте се и ще съумеете да намерите отговори на някои значими въпроси. Бъдете по-наблюдателни и не подценявайте нищо. Може да възникант незначителни недоразумения.

РИБИ - В началото на деня може да има досадни недоразумения, които ще бъдат решени относително бързо. Останалата част от деня е удобна. Добри вести и някои значими открития, ще ви донесат успокоение. Ще получите предложение, което ще приемете без доста съмнения.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР