Paramount + публикуваха пълноценен трейлър към Halo: The Series, телевизионна

...
Paramount + публикуваха пълноценен трейлър към Halo: The Series, телевизионна
Коментари Харесай

Вижте нов трейлър към телевизионните серии по Halo

Paramount + разгласиха пълностоен филмов откъс към Halo: The Series, телевизионна акомодация, черпеща ентусиазъм от известните гейм серии. Излъчването на филмовия откъс се е състояло през вчерашния ден по време на AFC Championship Game. Той разкрива и датата, на която ще стартира излъчването на сериите – 24-ти март.

Продължаващото малко повече от две минути ни среща с главните герои, сред които Мастър Чийф и Кортана, несъмнено, а и виждаме представителите на завета, които се пробват да разкопаят това, което наподобява е истинския пръстен Halo.

Сериите на Paramount + ще ви срещнат с Пабло Шрийбър ((The Wire, Orange Is the New Black, First Man) в ролята на Мастър Чийф, Наташа Макилън (Big Nothing, Solaris, Ronin) в ролята на лекар Катрин Холси, Букийм Уулдбайн и други, а режисьор на първия епизод ще е Ото Батхърст, прочут от работата си по „Пийки Блайндърс“ и „Робин Худ“ (2018).

„Най-съвършеният боец на 26-ти век и единствена вяра за спасението на една цивилизация, сложена в риск да бъде вечно заличена от „Завета“, един неукротим съюз от извънземни светове, сложили си за задача заличаването на човечеството“, гласи анонса на Halo: The Series.

В изявление от лятото на предходната година, отговорникът за трансмедийните продукции в 343 Industries Кики Уолфкил изясни пред IGN, че се надява посредством телевизионните серии, феновете на играта и всички, които занапред ще влязат в света на Halo, да видят един друг Мастър Чийф, какъвто един FPS шутър не може да показа.

„Надеждата ни е, че играейки играта оставате с възприятие за това какъв е тъкмо този воин и че ще се влюбите в него. След това може да оставите встрани играта и да се насладите на това друго прекарване, поемайки на напълно друго странствуване. И че ще видите този персонаж по един различен метод без това възприятие, че нещо го задържа да разкрие същността си и на това, което сте построили за него като мнение в хода на играта“, изяснява той.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР