Абитуриентката бе жестоко нападната от бившия си приятел само преди

...
Абитуриентката бе жестоко нападната от бившия си приятел само преди
Коментари Харесай

Дебора от Стара Загора отиде на изпращането си като Барби

Абитуриентката бе грубо нападната от някогашния си другар единствено преди година през днешния ден свети

 

Дебора Михайлова от Стара Загора, която предишното лято влезе във всички новинарски излъчвания с това, че приятелят ѝ я е нарязал с макетно ножче, в резултат на което се бе наложило лекарите да ѝ създадат 400 шева, приключи 12-и клас.

Старозагорката сполучливо се дипломира в междинното учебно заведение в родния си град, предава trud.bg. Малко преди абитуриентския си бал тя показа фрагменти от изпращането в учебния двор.

От фотосите се вижда, че Дебора е заложило на розов стайлинг, вид " Барби ", кино лентата, която стана същински шлагер преди година. За специфичния ден се вижда, че тя е избрала къса розова рокля, високи обувки в физически цвят и сребърни бижута.

”Днес изживях най-емоционалния си ден в школото, за последно прекрачих прага на учебно заведение и чух звънеца, само че в едно съм сигурна, че от тук нататък ми следва всичко най-хубаво! Предишните пет години бяха доста прочувствени, имаше смях, нерви и не малко сълзи само че съм признателна, че имах шанс да попадна в този страховит клас! ”, показа Дебора.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР