Летовници в Бенидорм критикуваха егоистичните“ си колеги туристи за това,

...
Летовници в Бенидорм критикуваха егоистичните“ си колеги туристи за това,
Коментари Харесай

Войни за шезлонги, докато летовници в Бенидорм взривиха двама мъже за подреждане на пет шезлонга около басейна

Летовници в Бенидорм подлагаха на критика „ егоистичните “ си сътрудници туристи за това, че подреждаха шезлонги покрай басейн на хотел.

Пол Хичкок, който постоянно отсяда в испанския курортен град, показа фотография на двама търсачи на слънце в хотела му, лежащи върху пет шезлонга между тях. Няколко кревати са подредени едно върху друго.

Твърдейки, че това държание е необятно публикувано, той сподели в съпътстваща обява във Фейсбук: „ Двама души, пет шезлонга и те не са единствените “.

Снимката от този момент провокира яростен спор онлайн, като някои подлагаха на критика мъжете на фотографията, че наподобяват заели повече от справедливия им дял от леглата.

Невпечатлен курортист написа: „ Бих хвърлил хавлиите и бих ги взел. Не върху тях, не са „ твоите “ “. Друг човек написа „ Бих предиздвикал личния състав на хотела да направи нещо по въпроса “, а различен написа: „ Това е толкоз неправилно. “

Но други настояват, че шезлонгите, предоставени във ваканционните курорти, са постоянно прекомерно ниски, което означа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР