Компанията Human Mobile Devices (HMD) и дизайнерката от Лондонската седмица

...
Компанията Human Mobile Devices (HMD) и дизайнерката от Лондонската седмица
Коментари Харесай

Модните аксесоари Phonecore може и да се харесат на абитуриентите

Компанията Human Mobile Devices (HMD) и дизайнерката от Лондонската седмица на модата Шиниъд Гори показаха сбирката аксесоари Phonecore по случай стартирането на пазара на истинския смарт телефон HMD Pulse Pro, който може да бъде елементарно ремонтиран. Колекцията Phonecore включва огромни очила с форма на телефон, микро раница за смарт телефон и каишка за държач на разнообразни устройства.

Phonecore е хиперлимитирана сбирка от пресен фешън дизайн на Шиниъд Гори. Колекцията е въодушевена от смарт телефона HMD Pulse Pro в цвят Glacier Green. Целта на сбирката е да съпровожда, акцентира и добавя смарт телефона в света на модата.

„ Тъй като HMD Pulse Pro е муза за моя дизайн, нашата сбирка Phonecore съвършено показва комбинацията от технология и мода. Всеки аксесоар може да се похвали с чувство за галактическо бъдеще от 70-те години на предишния век, като в основата му стоят отгласи от арт деко и съвременна технология. Ясно ми е, че пресечната точка на модата и технологиите ще докара до нови нововъведения в промишлеността, а аксесоарите за носене ще се трансфорат в наклонност “,

─ декларира стилният дизайнер Шиниъд Гори.

Колекцията е и своевременен знак на смисъла на смарт телефоните в стилното всекидневие на хората. Ново изследване на HMD откри, че 54% от поколението, родено през 2000 година, възприемат своите смарт телефони като освен това от функционално устройство, наричайки ги и фешън продукт. Освен това един на всеки четирима споделя, че е купил телефона си, тъй като той дава отговор на персоналния му жанр.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР