Девет експерта в три тематични панела и двама водещи –

...
Девет експерта в три тематични панела и двама водещи –
Коментари Харесай

Емоции от Събитието на „Ох, на мама!“ за бременни и родители

Девет специалиста в три тематични панела и двама водещи – Наталия Мазгарева и Георги Блажев, които задаваха точните въпроси пред над 100 ангажирани бъдещи и сегашни родители на всяка една от 9-те лекции.

Това се случи на първо огромно целодневно БЕЗПЛАТНО Събитие на „ Ох, на мама! “ за бременни и родители, което се организира на 19 май 2024 година в Event Space 2020, гр. София

„ За екипа на „ Ох, на мама! “ и НЕТИНФО бе същинска чест и привилегия да споделим с Вас, нашата публика, скъпа информация и на практика препоръки в планирането на бременността, в подготовката за появяването на бебе, а за актуалните родители – в грижата за дребните ни наследници. Срещата ни бе естествено продължение на тематиките, които уеб сайтът ни развива през годините и оказва помощ на читателите с отговори на значимите въпроси.

Пренесохме част от историите и препоръките оттатък цифровото пространство, с цел да получите още повече поддръжка и убеденост по пътя на най-вълнуващото странствуване, наречено родителство.

Разбира се, за тези, които пропуснаха или нямаха опцията да участват на място, включихме и LIVESTREAM по време на цялото събитие, в който участваха стотици родители от цялата страна “, споделя гл. Редактор на ohnamama.bg Наталия Такова-Мазгарева.

Вижте Livestream-а във Фейсбук:

Вижте Livestream-а ни в YouTube

Целият ден бе оцветен от потребни препоръки и мощни страсти.

Още със старта на събитието с лекцията на доктор Ставрев от “, отдадена на репродуктивното здраве, се потопихме в една от най-силните страсти, свързани с родителството, а точно – увереността, желанието и мощната вяра, че желаеме да бъдем такива. И какви стъпки да предприемем, в случай че след година опити към момента не сме видели двете чертички на теста за бременност.

Усмихната, ведра и осведомена по всеки въпрос, обвързван с бременността – доктор Мажена Панова, която е акушер-гинеколог с над 30-годишен опит, ни показа всичко най-важно, обвързвано с следенето на бременността, а водещите задаваха спомагателни въпроси, чиито отговори всяка една бременна дама желае да получи. На финалната права преди раждането акушерката Динка Негалова от ни даде доста съответни насоки за позитиви и дефекти на естественото раждане и секциото, с цел да вземем осведоменото решение по какъв начин бихме желали да посрещнем нашето бебе на бял свят, а след това консултантът по кърмене Ася Демирева изнесе същински театър и ни потопи в магията на кърменето, доказвайки ни, че то не е безусловно нещо притеснително илик мъчно, а напълно естествено, а педиатърът доктор Гончаров ни успокои, че няма нищо ужасно, нито пък комплицирано в зареждането на бебето.

Невероятни препоръки получихме онлайн и от доктор Зорина Петрова, която показа невероятни обстоятелства за най-големия орган в човешкото тяло – кожата и по какъв начин да се грижим за нежната и деликатна кожа на нашите бебета и деца. Засегнахме тематиката и за слънцезащитата, която е изключително значима освен на дребните, само че и за родителите. Третият панел стартира с лекция от самия доктор Петър Дучев от, който ни даде безпределно потребни препоръки за здравето на детската усмивка. Запомнете, родители – грижа за зъбките от първо поникнало зъбче, миене заран и вечер по 2 минути и постоянни прегледи са достатъчната причина за здрави зъби.

След като си кажем „ Да! “ един на различен като сътрудници, оставаме откровено с упованието, че приказката, която сме чели като деца „ И заживели щастливо “, стартира и за нас. „ Да! “ но „ Не! “ Консултантите по фамилни връзки Биляна Котева и Ивета Рангелова ни потвърдиха, че да влизаме в фамилни спорове не е ужасно, а даже може да бъде потребно и ни дадоха скъпи препоръки по какъв начин да се оправяме с тях.

И за край – една от най-интересните тематики в уеб страницата Ohnamama.bg се придвижи и оттатък цифровото пространство – HR експертът Мария Маринова ни даде скъпи препоръки за правата на бременните, майките и татковците.

Очаквайте скоро и всички лекции в NovaPlay, Vbox7.com, както и в профила на „ Ох, на мама “ в YouTube.

Събитието на „ Ох, на мама! “ за бременни и родители се реализира с поддръжката и доверието на генералните спонсори, и верига хипермаркети, както и на спонсорите от Дентална клиника, компанията за дермокозметика, групата от фармацевтични компании, ръководещото фондове сдружение, марката производител на бебешки колички и артикули “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР