Папараци заснеха звездата Джъд Лоу на разходка из Лондон със

...
Папараци заснеха звездата Джъд Лоу на разходка из Лондон със
Коментари Харесай

Джъд Лоу стана баща за шести път

Папараци снимаха звездата Джъд Лоу на разходка из Лондон със брачната половинка му Филипа Коен, която му роди дете, написа съветският портал " 24 Средства за масова информация ", представен от life.dir.bg.

47-годишният артист стана татко за шести път, откакто 33-годишната му брачна половинка го подари още веднъж с правоприемник. Това умозаключение направиха почитателите след публикуването на фотоси на папараци в мрежата. На тези фрагменти неотдавна родилата Коен се разхожда в елементарна черна рокля, показваща фигура без впечатляващото коремче. За нея това дете е първородно, само че двойката не е оповестила публично новия член от фамилията.

Също по този начин почитателите на Джъд Лоу се забавляваха от сцената, снимана на серията от фотоси, която шеговито кръстиха " Сложи си маската! ". По време на разходката из Лондон артистът искаше да се отърве от здравната маска и по-късно стартира да се оглежда. Но тогава Филипа явно му дава строго разпореждане да си постави защитното средство, което секунди по-късно Джъд прави с израз на тъмно примирие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР