Пълнолунието във Везни на 6 април ще напълни джобовете на

...
Пълнолунието във Везни на 6 април ще напълни джобовете на
Коментари Харесай

Пълнолуние във Везни пълни джоба на 3 зодии

Пълнолунието във Везни на 6 април ще изпълни джобовете на три зодии!

Телец
-->
Това е отлично време за Телеца да се концентрира върху вложенията си. Пълнолунието ще им обезпечи спомагателен прилив на сила, който може да им помогне да вземат мъдри решения, когато става въпрос за вложения. Това също по този начин е положително време за Телците да останат фокусирани върху дълготрайните си цели и да са сигурни, че разполагат с верните тактики за постигането им.

Рак

Раците би трябвало да се възползват от това пълнолуние, като поемат опасности и се възползват от нови благоприятни условия. Енергията от пълнолунието може да им даде куража, от който се нуждаят, с цел да преследват нещо, което са желали, само че са се страхували да опитат преди. Поемането на опасности в този момент може да докара до непредвидени награди!

Скорпион

За Скорпионите това пълнолуние е значим миг да създадат обзор на финансите си и да преценяват какво би трябвало да подобрят, написа actualno.com. С помощта на силата на пълнолунието Скорпионите могат да бъдат почтени със себе си за това къде се намират във финансово отношение и какви стъпки би трябвало да подхващат, с цел да стигнат там, където желаят да бъдат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР