Падат първите жертви на войната на телекомите – Виваком“ краде

...
Падат първите жертви на войната на телекомите – Виваком“ краде
Коментари Харесай

Първи жертви на войната: „Виваком“ краде клиентите на „Булсатком“

Падат първите жертви на войната на телекомите – „ Виваком “ краде клиентите на „ Булсатком “ на перничанина Спас Русев. От оператора, обаче, подскочиха, че не били насочили комерсиалните си действия най-вече към клиенти на най-големия снабдител на телевизия, който ще купи.

Това написа в позиция на компанията, изпратена до „ Дневник “, във връзка информацията от доставчика на телевизия „ Булсатком “, че представители на „ Виваком “ са предложили на клиенти да се трансферират при най-стария телеком. От „ Булсатком “ показаха, че намират сходни практики за форма на нелоялна конкуренция в условия на продължаващо произвеждане за вероятно бъдещо придобиване на „ Булсатком “ от страна на „ Виваком “.

Реклама

„ Категорично се разграничаваме от неоснователните изказвания на „ Булсатком “, че Vivacom е насочвала комерсиалните си действия най-вече към клиенти на „ Булсатком “. В нашите маркетингови и търговски действия, ние предлагаме нашите услуги на евентуални клиенти, без значение от техния сегашен снабдител. Работим на всеки от нашите пазари, спазвайки прецизно законодателството и ще се защитим против всеки опит за накърняване на репутацията ни на пазара “, показват от „ Виваком “.

Преди седмица „ Юнайтед груп “ (United Group) – компанията притежател на телекома „ Виваком “ и на най-голямата медийна компания в България „ Нова броудкастинг груп “, благосъстоятелност на сръбския милиардер Драган Шолак, подписаха контракт за придобиването на „ Булсатком “. За да се докопа до договорката предприемачът имал среща с двама български топ политици, за което Narod.bg към този момент писа.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР