Озадачаваща история на беглец, преследван от Кремъл, притежаващ секретна информация

...
Озадачаваща история на беглец, преследван от Кремъл, притежаващ секретна информация
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: България затрива руска банкерка, наясно с грабежите на кръга около Путин – връща я в Русия!

Озадачаваща история на дезертьор, преследван от Кремъл, притежаващ секретна информация за чудовищна корупция в правоохранителните органи на Руската федерация, озовал се в България, която го връща на… Путин. Това разкри пред Narod.bg източник от Министерство на външните работи, осведомен с драмата на Галина Марчукова, някогашен чиновник на съветската „ Нота Банк “.

 През 2019-а полк. Дмитрий Захарченко е наказан на 13 година затвор

Тя става предпазен очевидец по нашумялото дело за корупция против полковник Дмитрий Захарченко, в чиито дом са открити към $125 млн и €2 млн, и братята Дмитрий и Вадим Ерохин – притежатели на „ Нота Банк “. Марчукова разкрива на следствието елементи от осъществяваните незаконни транзакции, свързани с корупция на високите етажи на властта и политическия хайлайф към Владимир Путин.

 125 млн. $ са открити в дома на Захарченко, против който Галина Марчукова е очевидец

Тъй като става неуместна за стоящите на най-високо равнище политици, олигарси и служители, тя стремително се снабдява с обвиняване тъкмо както се снабдяват всички опозиционери на политиката на Кремъл.

Със същото е упрекнат и Алексей Навални – измама  в изключително огромни размери. Между другото неин юрист е и съмишленик на Навални, който мистериозно изчезва без диря.

Офицери от Федералната работа за сигурност  (ФСБ) й подсказват, че най добре е да напусне РФ и да си затвори устата вечно, тъй като може да я сполети най-лошото.

 Друг кадър на откритите в дома на полковника милиони

Свързват я с някой си Дмитрий Сарокониди – сякаш почетен консул на Гърция в РФ, който й урежда легални гръцки документи, които тя публично получава в полицията в Атина, като са й снети  всички биометрични данни.

За злощастие Галина Марчукова развива тежко онкологично заболяване от преживения стрес, на който е подложена и краткотрайно се лекува в Австрия.

Следствието е осведомено от юристите, че свидетелката се намира на лекуване в чужбина, само че предстоящо скоро стартират директни закани за живота й.

Войната, почнала през 2022-а, я заварва в Австрия и тя е мощно обезпокоена за себе си и околните си.

Държавата, където избира да се реалокира за по-голяма сигурност, е България.

За нейно злощастие очевидно заявките и декларациите на българските политици за евроатлантическа ориентировка не дават отговор на действителната реалност.

След няколко дни престой в България тя още веднъж получава телефонно позвъняване със закани за живота си и заявление, че нейното местонахождение се знае и не би могла да се скрие от дългата ръка на Москва. Изплашена до гибел и объркана, Галина потегля още веднъж към Австрия, само че на излизане от България е арестувана от граничните управляващи за потребление на неистинен документи.

Реклама

Настанена е в органите на Министерство на вътрешните работи – дирекция „ Миграция “. Там рускинята споделя съответно историята си и желае статут на емигрант. Междувременно подписва съглашение с прокуратурата на Република България.

Държавната организация за бежанците (ДАБ) я настаняват в общежитие от затворен вид като рисково за националната сигурност лице.

ДАБ нарушавайки европейските регламенти в безспорен прорез изобщо със смисъла на съществуването си – изпраща посредством Дирекция „ Международно оперативно съдействие “  информация до Министерство на вътрешните работи на Руската федерация за нейното местонахождение и идентичност.

Въпреки решенията на съда, които постановяват омекотен режим за нея, до момента в който тече разглеждането на статута й, тя е сложена действително в затвор – без пояснение и без причина!

Въпреки, че тя предава персоналните си документи на чиновниците от ДАБ, организацията твърди неуместно, че Галина Марчукова е с неустановена идентичност. Докато хиляди незаконни мигранти без да се знае тяхната еднаквост и принадлежност се движат свободно и се радват дори на ред обществените придобивки, плащани от нашите налози.

Галина декларира, че е тежко болна и неколкократно моли за профилирана здравна помощ, която тя сама си заплаща, само че чиновниците от ДАБ споделят, че тя е пандизчия и няма право на такава.

Отвеждат я в Медицинския институт на Министерство на вътрешните работи, където удостоверяват ужасната диагноза и предлагат незабавна интервенция. Адвокатите й подават иск след иск към съда, само че очевидно Министерство на вътрешните работи и ДАБ са над закона и Конституцията на Република България и за тях разпоредби на съд и прокуратура не важат.

С безчовечен страдания и ходатайства най-после е позволена до СБАЛ „ Доверие “, където поставят нужните грижи, само че за жалост – не за дълго.

След усърдните митарства на Министерство на вътрешните работи и ДАБ в интерес на режима на Владимир Путин следственият департамент на съветското Вътрешно министерство Министерство на вътрешните работи изпраща документи, че рускинята е търсена посредством Интерпол, с цел да бъде съдена в РФ по скалъпеното наказателно дело тъкмо като Навални.

Прави усещане, че два отдела на следственият департамент към Министерство на вътрешните работи на РФ имат диаметрално противоположни позиции – единият я търси и споделя, че тя се укрива, а основният следовател – че е осведомен,че тя е на лекуване и не предявява искания.

Въпреки това Мещанският съд я афишира за търсене с някаква извратена форма на правдивост по Дзерджински!

Българските органи на Министерство на вътрешните работи работят стремително и с такава гняв, като че ли в България е хванат наследникът на Осама Бин Ладен или братът на Пабло Ескобар. Такава забележителна скорост и порив нашето Министерство на вътрешните работи не е проявявало дори и в най тъмните времена на безграничната обич сред Държавна сигурност на Народна република България и Комитет за Държавна сигурност (на СССР) на Съюз на съветските социалистически републики.

Лично външният министър на България координира всяко едно деяние и евентуално осведоми началниците си в Москва и техните генерални наместници в България.

ВКП извършва прецизно закона, очакван в такива случаи, само че се преценява и с обективното мнение на лекарите и постановява оставането и в болница „ Доверие “, с цел да се лекува, до момента в който дойдат правосъдните документи с искане за екстрадиция.

Ненадейно обаче персонално министърът на Министерство на вътрешните работи Иван Демерджиев подрежда на шефа на МИ на Министерство на вътрешните работи, шефа на ГДБОП, зам.-министъра и дузина спецполицаи да я отведат в Министерство на вътрешните работи болница – в безусловно спор с постановлението на Върховната касационна прокуратура, приключва сигналът до Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР