Овен Ще сте неустоимо привлекателни за парите, но най-вече за противоположния

...
Овен
Ще сте неустоимо привлекателни за парите, но най-вече за противоположния
Коментари Харесай

Хороскоп за днес - 21 юни

Овен

Ще сте неустоимо привлекателни за парите, само че най-много за противоположния пол. Все отново това не ви дава право да се държите нападателно.

Телец

От работа няма да се отървете, само че пък като видите резултатите ще сте задоволени от себе си. Вечерта можете да се повеселите с другари за сполучливо завършилия ден.

Близнаци

Днес може съществено да се заблудите по финансовите въпроси. Не е целесъобразно да вършиме крупни покупки и да вземате заеми. По-добре си приберете задълженията.

Рак

Ще имате предпочитание да се впуснете в нови действия и да разширите към този момент започнатите. Имайте поради, че нещата наченати през днешния ден няма да са доста трайни.

Лъв

Ще би трябвало да се справите с някои неотложни задания и с някои хора, които ви досаждат. Не са изключени финансови проблеми, само че гледайте да се справите без заеми.

Дева

Днес нещата може и да се случат по съвършен метод, стига да си го пожелаете. Не оспорвайте методите на ориста, тя постоянно може да ви изненада.

Везни

Ежедневието ви ще бъде нарушено, а това малко ще ви разстрои. Действайте независимо и не сменяйте постоянно настроенията си. Внимателно прочетете пощата си, може да получите прекомерно забавни оферти за изява.

Скорпион

Малко отнесени може да се чувствате през днешния ден, само че пък ще ви хрумват страхотни неща. Може да срещнете хора, които от дълго време не сте виждали и с помощта на тях ще получите забавни оферти.

Стрелец

Днес денят може да е много потребен, изключително в случай че рано сутринта излезете да съберете билки, стига да има къде. Нещата ще стават с лекост, ще получите даже поддръжка от шефовете си. И не бъдете прекомерно съществени има толкоз неща, на които да се порадвате.

Козирог

Днес ще се чувствате необичайно свободни, ще ви се желае да се понесете на крилете на летния вятър, а в това време отговорностите ще ви притискат надали не от всички страни. Бъдете внимателни със самите себе си – вашите страхове могат да ви провалят.

Водолей

Хубав ден за вас е през днешния ден. Ще си мечтаете за грандиозни неща и в случай че същински си повярвате, току-виж се осъществили. Нищо чудно да ви поканят да погостувате на далечно място или просто да получите една хубава вест от непосредствен човек, който е надалеч.

Риби

Напрежението от сутринта ще се промени в активност следобяд. Действията ви ще срещнат някои пречки, само че не се отхвърляйте, в последна сметка всичко ще стане когато му пристигна времето.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР