Вече почти загубихме надежда, че бракоразводното дело на Брад Пит

...
Вече почти загубихме надежда, че бракоразводното дело на Брад Пит
Коментари Харесай

Анджелина Джоли отново е черната овца - обвиненията, че настройва децата си срещу Брад Пит

Вече съвсем загубихме вяра, че бракоразводното дело на Брад Пит и Анджелина Джоли в миналото ще стигне до своя край. Пък можем единствено да си представяме какво им е на тях двамата, тъй като аргументите за напрежение посред им идват една след друга. А обвиняванията, които си разменят, постоянно излизат и отвън правосъдната зала.
 Записвала ли е Анджелина Джоли скрито нападателните прояви на Брад Пит
Записвала ли е Анджелина Джоли скрито нападателните прояви на Брад Пит

Войната сред някогашните няма край

Въпреки първичното си отвращение, артистът въпреки всичко склони да отстъпи попечителството над децата им на своята към момента законна брачна половинка. А те още от началото на правосъдните борби са на страната на майка си и точно в нейна компания се появяват на не едно и две публични събития. 

И до момента в който Анджелина Джоли може да отбрани позицията си с обвиняванията в принуждение, които нееднократно отправи към Брад Пит, то и той очевидно има какво да каже по въпроса. Но го прави индиректно, през свои близки, които са наясно със комплицираните им връзки.
 Снимка 644968

Според правосъдни документи, подадени във Върховния съд на Лос Анджелис, някогашен охранител на двойката декларира, че актрисата се стреми оптимално да ограничи контактите на децата им с техния татко и да разреди визитата им при него тогава, когато е негов ред да упражнява ролята си на родител. по думите му, тя ги е " насърчавала да заобикалят контакти " с другия си родител.

Тони Уеб работи за холивудското семейство повече от 20 години и е бил уволнен през 2021 година точно от актрисата заради обстоятелството, че е застанал на страната на Брад Пит и си е разрешил да изрази позицията си. А откакто тя е схванала, че той може да свидетелства по делото, го е заплашила със съд, предава Daily Mail.
 Брад Пит и насилието над Анджелина Джоли - новите обвинявания, които получи артистът
Години физическо принуждение - новите разкрития на Анджелина Джоли

Обвиненията не стопират

Това е следващата черна точка в актива на Анджелина Джоли и следващия плюс за Брад Пит в хода на делото. наподобява осен да поделят каквото имат да разделят, двамата са си сложили за цел и да се очернят оптимално, без да се замислят изключително, че най-потърпевши от това са именно най-ценните за тях - децата им.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР