С изключително неприятен за Пловдив, а и за цялата страна,

...
С изключително неприятен за Пловдив, а и за цялата страна,
Коментари Харесай

Пловдивчанин за кошмарната катастрофа: Това не е инцидент

С извънредно противен за Пловдив, а и за цялата страна, започва днешният ден. Двама младежи изгубиха живота си в дребните часове на денонощието. Мощна кола „ Рейндж Ровър “ се разцепи на две след конфликт в дървета на бул. „ Руски “. Джипът е ръководен 21-годишно момче. Той и спътничката му умират. Други двама пострадаха, а медиците се борят за живота им. Пострада и пожарникар, който е бил ударен от клон по време на избавителната акция.

Проверка демонстрира, че кола от този модел може да бъде с мощ от 170 до 510 конски сили. Все още не е ясно с каква скорост тъкмо е настъпил конфликта, само че съгласно мненията в обществените мрежи, тя е била не по-малка от 200 км/ч.

Оперативен началник на Национален отряд за реакция при бедствия – Пловдив Красимир Каракашев разяснява нещастието и зададе някои въпроси.

„ Не мислите ли, че е време да си зададем един въпрос по " Пловдивски "

Защо по Пловдивски ли - ами тъй като Пловдив е на челно място по ПТП-а!!!

Кой е отговорен, по-точно какви са аргументите за толкоз честите произшествия в и към града.

Тук можете да се впусните в мисли От - До. Нека се разисква. Нека да опитаме да стигнем до заключения! Нека опитаме да предотвратим разправиите за смачкани ламарини! Нека опитаме да предотвратим почернини фамилии. Да оптаме да сме по толерантни на пътя.

Свидетели сме на следващия драматичен случай. Свидетели сме на дай Боже единствено две жертви. Нека и потърпевшите да се въстановят.

Но... какво докара до този следващ случай. Не не е случай. Инцидент е когато нещо се случи без предумисъл от страна на някой. А тук, най-малко за мен предумисъл има. Няма по какъв начин без да искаш да натиснеш по този начин педала. Няма по какъв начин това да се случи. А главната причина (не всички медии да питат - каква е причината) тя е ясна на вскчки - безрасъдна скорост. Нека си споделяме нещата както са. Дотук стигнахме с недомлъвки, със заобикаляне на реалноста. Все едно сме си заровили главите в пясъка и си мислим, че всичко ще се подреди от самосебе си.

Два млади живота се погубика. Съболезнования на околните на починалите.

За живота на още двама пасажери лекарите поставят услия да ги спасят.

Пострадал е пожарникар при опита си да оказва помощ, да си прави работата.

Каква е цената на безрасъдството?, “ написа той.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР