ОвенЩе сте изключително въодушевени след като любимия ви човек покаже

...
ОвенЩе сте изключително въодушевени след като любимия ви човек покаже
Коментари Харесай

Хороскоп за 9 март: Везни, ще получите примамливо предложение за работа

Овен

Ще сте извънредно въодушевени откакто обичания ви човек покаже безкористната си обич към вас. Малката изненада, което ще ви направи вашият сътрудник, ще ви накара да се почувствате на върха на щастието.

Днес, може да сте извънредно натоварени с работа на компютъра ви, тъй че ще е добре да си давате дребни почивки надалеч от всевъзможни устройства. Възможно е да имате леко главоболие и раздразнение на очите от дългият престой пред компютъра ви.

Възползвайте от постъпленията в банковата ви сметка и ги инвестирайте рационално. Проучете добре пазара и се уверете, че парите ви ще отидат на вярното място и ще се умножат. Избягвайте покупката на непотребни облекла или козметика.

Телец

Думите ви може да имат огромна тежест през днешния ден, по тази причина звездите ви предизвестяват да сте изключително деликатни в подбора им. Възможно е да се стигне до остри спорове и обидни думи, които ще нажежат ситуацията в фамилията ви.

Вашата убеденост и самочувствие ще значими за представянето на работното ви място. Бъдете уверени в личните познания и качества, с цел да ви повярват и другите. Заявете самоуверено концепциите си.

Днес, ще разполагате с задоволително средства, с цел да си купите всичко, което ви е належащо и то несъмнено ще ви направи щастливи. Добрата вест е, че възможностите ви за спомагателни приходи, посредством работа на хонорар, ще се усилят доста.

Близнаци

Признателността и обичта към половинката ви ще мине на друго по-високо равнище, което ще ускори интензитета на вашите усеща. Не пропускайте да кажете на колегата си какъв брой доста значи за вас. Накарайте го да се почувства специфичен и доста обичан.

Не бива да позволявате сътрудниците и шефовете ви да упражняват върху вас някакъв надзор или напън с къси периоди. Не се захващайте с спомагателни задания, които не са част от длъжностната ви характерност, защото това положително дело няма да ви бъде в допълнение заплатено.

Парите през днешния ден няма да са от първостепенно значение за вас, защото щастието на фамилията ви ще е над всичко. Без значение какъв брой ще похарчите през днешния ден, усмивките на обичаните ви хора няма да имат цена.

Рак

Астралната сила ще е удобна за вас през днешния ден, по тази причина ще е тъпо да прекарате деня си сами. Заобиколете се с обичаните ви хора и не се опасявайте да заявите същинските си усеща. Разговорите ви с обичания човек ще вървят безпрепятствено.

И през днешния ден ще сте претрупани с доста работа и ще ви се коства, че работният ви ден просто няма край. Възможно е да имате някои проблеми с недоволни клиенти и някакъв тип рекламации. Постарайте се да решите проблемите в идващите няколко работни дни.

Вероятно, мъчно ще се измъкнете от финансовите проблеми, които имате, изключително в случай че би трябвало да изплащате заем. Може да се наложи да се лишите от всичко това, което е разкош за вас и от лятната ви отмора даже.

Лъв

Не се натъжавайте, в случай че нещата през днешния ден не вървят по проект и желанията ви не могат да бъдат изпълнени от вашата половинка. Не всичко се случва съгласно упованията ни и постоянно има непредвидени обстановки.

Тези от вас, които упражняват така наречен „ свободни специалности “ евентуално през днешния ден ще имат проблеми с намирането на нови клиенти. Хората, които работят от у дома, може да имат проблеми с интернет връзката или механически проблеми с устройствата, с които работят.

Не се поддавайте на страстите си не пазарувайте, в случай че сте в някакъв тип меланхолия и просто желаете да се утешите с нещо ново. Обикновено такива недомислени покупки са много нефункционални и дълго отлежават в дрешника ви.

Дева

Вероятно, през днешния ден ще задържите в себе си вашите терзания и паники, защото надали ще желаете да притеснявате вашият сътрудник. Може би, това ще е най-правилното решение за връзката ви и сами ще се справите с проблемите, без да намесвате други хора.

Екипът, с който работите през днешния ден мъчно ще действа вярно без вашето наличие и упътвания. Ако се наложи установете жива връзка с сътрудниците ви и обсъдете дилемите на всеки един от сътрудниците ви, с цел да върви работата ви безпроблемно.

Днес, може да осъзнаете, че давате парите си за нещо, което не ви дава това, което сте очаквали. Ако имате някакви абонаменти, добре обмислете от кое може да се откажете и нямате толкоз нужда сега.

Везни

Партньорът ви през днешния ден ще бъде извънредно положително надъхан към вас, тъй че му отделете задоволително от времето си, с цел да си прекарате един превъзходен ден. Насладете се на трепетните ви усеща и изключете бутона си отговарящ за работа, проблеми и неприятности.

Днес, може да сте доста търсени от ваши другари и сътрудници по разнообразни въпроси свързани с работата по вашата специалност. Не давайте съответни препоръки, в случай че нямате писмени доказателства за думите ви. Позовете се на закон, разпоредба или различен нормативен документ.

Планетите ще са в преференциална за вас позиция и ще се радвате на положителни финансови приходи. Може да получите оферти за работата в чужбина с много примамливо възнаграждение, тъй че си коства да обмислите концепцията.

Скорпион

Понякога приемете обичания ви човек за даденост и преставате да се грижите за поддържането на огъня посред ви. Ако желаете да съхраните връзката си, ще би трябвало да се потрудите и да внесете малко повече страсти и дребни изненади в връзките ви.

Думата ви ще се чува измежду колектива ви, без значение дали ще присъствате физически на работното ви място. Подгответе си впечатляващ сюжет за вашата тирада и се концентрирайте върху изявата на мощните ви страни.

Не се ангажирайте с спомагателна работа единствено поради няколко лв. допълнително към бюджета ви. Добре си помислете какъв брой време и старания ще ви коства това и дали ще си коства всичко за жълтите стотинки, които ще получите.

Стрелец

След няколко по-изнервящи дни, през днешния ден може да почувствате едно превключване на друга периодичност – тази на романтиката и любовта. Не пропускате да си поговорите с вашата половинка и да споделите всички тези усеща и страсти, които сте таили досега.

Вероятно, ще ви се наложи да си подготвите някои бележки, които желаете да споделите с сътрудниците и шефовете ви. Обмислете добре слабостите в организацията на работния развой и набележете съответни ограничения за деяние.

Днес, някои хора могат да ви помислят за много стиснати, поради метода по който се отнасяте с парите си. Не обръщайте внимание на сходни мнения, а продължете да сте спестовни за постигането на огромните ви финансови цели. Имате всички шансове за забележителни достижения и замогване.

Козирог

Опитайте се да извършите по този начин, че да изглеждате по-слаби в очите на половинката ви и имате потребност от поддръжката и закрилата на колегата ви. Това ще направи сътрудникът ви доста по-решителен и самонадеян да се изяви като глава на фамилията.

Бъдете готови за дълги диспути и обсъждане на дадени проблеми в работата ви. Може да се наложи да работите няколко часа отвън работното ви време, до момента в който се справите със комплицираната обстановка. Не се отхвърляйте при първата компликация, изпречила се пред вас.

Днес, може да ви е мъчно да кажете „ не “, само че ще ви се наложи да го извършите, в случай че желаете да сте добре във финансово отношение. Не се съгласявайте да вършиме услуги на познати и да работите за без пари, защото времето, което ще загубите няма по какъв начин да ви бъде платено.

Водолей

Помислете над въпроса по какъв начин да се самоусъвършенствате и да привлечете вниманието на колегата ви. Въведете дребна смяна във визията си и наблюдавайте реакцията на половинката ви. Определено няма да останете незабелязани, изключително, в случай че сътрудникът ви разбере, че сте се погрижили за себе и сте се нагласили особено за него.

Много е евентуално някой ваш сътрудник да се опита да ви подлее вода. Моментът, в който разберете от кого идват проблемите ви в работата, ще имате предпочитание да разкъсате дадения човек. Сдържайте страстите си не изпадайте в яд, а подходете умно.

Бъдете удовлетворени от това, което имате, даже да желаете повече. Не завиждайте на тези, които имат повече от вас. С старателен труд и неизменност, ще пристигна времето, когато и вие ще имате това, което поискате.

Риби

Не забравяйте какъв брой са значими за вас приятелите и фамилията ви. Не ги подценявайте и се постарайте да им отделите задоволително време, с цел да не губите връзката посред ви. Организирайте си среща, на която може да бъдете дружно с половинката ви.

Постарайте се да употребявате това, което към този момент знаете, вместо да измисляте нещо ново, което още не е изпитано. Отнасяйте се с почитание към всички, с които поддържате връзка през днешния ден, колкото и неприятни случки да сте имали с някои от тези хора.

Ще се радвате на положителни финансови приходи в банковата ви сметка, тъй че е време да се поглезите и да се отпуснете малко с харченето. Насладете се на един превъзходен шопинг като си купите всичко това, което до в този момент сте гледали единствено на фотоси в другите уеб сайтове.

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР