ОвенНаистина трябва да приемате съветите на други хора, когато става

...
ОвенНаистина трябва да приемате съветите на други хора, когато става
Коментари Харесай

Хороскоп за 19 май: Близнаци, добрите ви идеи ще ви донесат финансов успех

Овен

Наистина би трябвало да приемате препоръките на други хора, когато става въпрос за пари. Не тъй като не можете да разчитате на личния си шанс, а тъй като те в действителност ще ви оказват помощ. Вероятно ще ви бъдат препоръчани атрактивни финансови артикули, в случай че говорите с специалистите. Същото важи и за други финансови придобивания. Ще се справите добре сами, само че още по-добре благодарение на други.

Телец

Вие сте удивително спокойни и физически здрави, уверете се, че това положително възприятие продължава да е трайно. Докато дипломатичността ви доминира, положете малко старания за изчистване на всички предходни недоразумения, без значение дали вкъщи или на работа. Не се сдържайте; вие сте изцяло способни да се намесите в разногласията на други хора, в случай че желаете да помогнете за разрешаването на техните проблеми.

Близнаци

Днес ще се справите с финансовите въпроси с нормалния си самоувереност и би трябвало да обмислите разнообразни типове вложения. Добрата концепция може да значи сполучливо бъдеще. Дори в случай че просто търсите преференциални оферти, ще можете да различите положителни от неприятни предложения. Възползвайте се от тях, преди някой различен да го направи!

Рак

Имате доста ясна визия каква би трябвало да бъде връзката ви, кое не се схваща и кое ви нервира. Използвайте го, с цел да изразите вашите потребности. За благополучие звездите са ви оборудвали с доста сензитивност, тъй че да не срещате проблеми, когато изправяте колегата си пред вашите стремежи. Но също по този начин бъдете отворени към техните потребности.

Лъв

Въпреки че чувствате, че светът е ваш, не се опитвайте да го купите едновременно. Важно е да не позволявате на вашето обилие да поеме контрола над парите ви, тъй че поддържайте обзор на финансите си. Помислете два пъти дали покупката в действителност е нужна.

Дева

Не си губете времето за незначителни неща. Вашите бизнес инстинкти са добре усъвършенствани през днешния ден, тъй че ги използвайте, с цел да се концентрирате върху това, което е значимо. Направете нужните вложения и облагите скоро ще дойдат. Купете си нещо, тъй като тези удобни условия в действителност са мотив за празнуване.

Везни

Вашето улегналост и самообладание водят до приятни резултати в връзките ви с други хора. Чувствате належащо да им предадете хладнокръвие и затова сте мечтан медиатор. Опитайте се да изясните колкото се може повече недоразумения, доколкото дипломатичният ви фасон разрешава. Въпреки това, не се обвинявайте, в случай че хората не престават да спорят.

Скорпион

Някои непредвидени проблеми могат да зародят по време на бизнес покупко-продажби. Вашите проекти и хрумвания не напредват и не можете да убедите другите в техните преимущества. Това може да бъде в действителност разочароващо, само че не бързайте с нещата, тъй като те могат да имат противоположен резултат и в последна сметка да загубите. Запазете самообладание или може да се случат по-лоши неща.

Стрелец

Вие намирате наслаждение в най-простите неща и се наслаждавате на общуването с други хора. Щастието и ентусиазмът ви са заразителни и засягат най-близките ви хора, които на собствен ред реагират. Ако сте несемейни, може да сте извънредно привлечени от предстоящ сътрудник или да имате омагьосващ резултат върху някого.

Козирог

Ако не внимавате, може да претърпите непредвидени загуби. Друг проблем е несериозното ви отношение към харченето, което ще стане в действителност нестабилно, когато би трябвало да се заплащат сметки. Вместо това практикувайте ограничение на вредите. Ако желаете още веднъж да започнете да печелите, би трябвало да имате самообладание.

Водолей

Финансовите задължения могат да бъдат проблематични. Идеите, които оферирате по време на полемики, не са ефикасни и другите ще желаят да ви покровителстват. Може да се объркате от това и да влезете в губещи вложения. Доверете се на личните си инстинкти, тъй като знаете кои вложения ви подхождат най-добре.

Риби

Неразбрани, намирате за отвратително държанието на другите към вас. Това не е най-хубавото време за срещи с хора, изключително когато непрекъснато се чувствате толкоз усложнени от това, което споделят. Отложете визитите и срещите с други, в случай че можете, до момента в който не се почувствате по-благосклонни към тях. Вместо това използвайте времето си за размисъл.

 

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР