ОвенЩе съумеете да се възползвате от благоприятна ситуация и без

...
ОвенЩе съумеете да се възползвате от благоприятна ситуация и без
Коментари Харесай

3 зодии привличат като магнит, щастието се усмихва на една

Овен

Ще съумеете да се възползвате от удобна обстановка и без ненужно лутане ще пристъпите към дейности. Старанието ще ви донесе облага и ще ви спести бъдещи терзания. Възможни са пътувания, служебни или персонални. От днешните си срещи ще останете с положително възприятие, както и обнадеждени за нещо свое.

Телец

С интерес ще се отдадете на работата си, осланяйки се на практичните си хрумвания. Ще ускорите реализацията на плана, върху който работите, само че не подценявайте дейностите на съперниците си. От тях може да се учите на интензивност и съобразителност. Тези качества не са непознати и на вас.

Близнаци

Вероятно сте настроени за развлечение през днешния ден, само че за мнозина от вас денят ще е много под напрежение. Не търсете почивката непременно, просто ще зародят задължения, които би трябвало да извършите. Вечеря на открито с позабравен другар ще ви донесе положително въодушевление.

Рак

Днес сте изключително привлекателни за близките, възприятието ви за комизъм и младежкото ви лъчение значително ще ви оказват помощ в деловите ви срещи. Дори по време на напрегнати договаряния успявате внимателно да разведрите ситуацията.

Лъв

Денят е радостен и лек за вас. Случайността ще ви срещне с забавни хора, измежду които можете да откриете бъдещи доста положителни другари. Заложете на умереността и спокойствието в връзките с околните си и не отдавайте огромно внимание на дреболиите. Заемете се с нещо прелестно и разтоварващо.

Дева

Професионалната ви подготовка ще се прояви и ще отбраните аргументирано собствен план, с което ще създадете условия за възстановяване на финансовото ви състояние. Но бъдете деликатни, не са изключени компликации от друг темперамент. Разработването на нова концепция ще ви помогне да ускорите развиването си в съответна сфера, материална, духовна, креативна.

Везни

Удовлетворени сте от това, което вършиме. В персонален или професионален проект ви следва радостна изненада. От вас не се изисква да вършиме нещо по-различно. Просто щастието ви се усмихва. Освен това насладата ви напълно няма да е краткотрайна. Получавате положителни мнения и известността ви пораства.

Скорпион

Едва ли ще ви е елементарно през днешния ден да вземете решение по отношение на значим професионален въпрос. Въпреки това обаче можете да бъдете сигурни в триумфа на плана, който сте замислили. Привличате на своя страна човек, чиято помощ ще ви е от особена изгода за в бъдеще. Не оставайте на случайността връзките си с човек, към който изпитвате специфични усеща.

Стрелец

Радостни безредици ще ви разтоварят от грижите и ще създадат деня ви прекрасен. Ако може да отмените някои от уговорките си, го направете, с цел да сте дружно с хората, които обичате. От тях черпите сила и препоръки за бъдещето си. Ще се убедите в правотата им във връзка с към този момент протичащо се събитие.

Козирог

По-често ще се вслушвате в личната си преценка за събитията и ще вземате решенията си сами. По собствен метод това ще ви обезпечи преимущества, които ще ви изведат бързо напред. Не се тормозете, в случай че с дейностите си накарате други хора да се почувстват подценени. Всеки самичък избира пътя си.

Водолей

Днес ще се занимавате с непредвидена работа по тази причина организирайте добре дилемите си. Дейността ви в избрана посока ще ви носи дивиденти за в бъдеще. В даден миг ще би трябвало да отстъпите от мнението си, с цел да избегнете конфликтна обстановка. Това обаче няма да ви накара да съжалявате.

Риби

Денят ви ще бъде по-успешен, спокоен и кротичък, в случай че на работното място и в общуванията си изобщо бъдете деликатни и потиснете егото си. Това ще ви завоюва доверие измежду необятен кръг от хора и затвърди името ви на експерти. Не унивайте, в случай че някой не може да преглътне триумфите ви, всеки си носи кръста.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР