Овен През този месец се отдайте на заслужена почивка и се

...
Овен
През този месец се отдайте на заслужена почивка и се
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за юли

Овен

През този месец се отдайте на заслужена отмора и се насладете на моментите с обичани хора. Забравете за страховете си. Повечето от тях не се сбъдват или в действителност ни се случва тъкмо противоположното, написа iwoman.bg.

Телец

Обърнете повече внимание на фамилията си. Те от дълго време желаят да прекарате време дружно, по тази причина им го подарете тъкмо в този момент!

Близнаци

Имате прекомерно доста грижи? Помнете, че никой проблем не е безконечен - всичко минава в живота, а времето в действителност знае по какъв начин да лекува душевни рани.

Рак

Не оставяйте днешната работа за на следващия ден! През месец юли е хубаво да свършите всичките си задължения, с цел да може да се порадвате на заслужена отмора по-късно.

Лъв

Винаги ви е било боязън от уязвимостта. През юли се пробвайте да бъдете открити и същински, тъй като това ще разреши на хората към вас да ви се доверяват и да споделят с вас своите страсти.

Дева

Ще натрупате богат опит през този месец, който би трябвало да споделите с другите и да употребявате оптимално. Най-добре заделете и някой различен лев, тъй като ще ви е необходим след август.

Везни

Погрижете се за себе си и действайте с обич и почитание към своето тяло. Подарете си масаж, отидете на спа, зарадвайте се с обичано ядене. Този месец и единствено за вас!

Скорпион

През този месец бъдете признателни за всичко, което имате. Слушайте интуицията си - тя се основава на вашия опит и витална позиция.

Стрелец

С каквото и да се захванете през този месец, то ще ви се получи идеално. Затова бъдете смели и действайте, макар страха!

Козирог

Най-добрият метод да спрете да се страхувате от старостта - да се наслаждавате на живота. Грабете с цялостни шепи и се насладете на лятото. Забравете за минали проблеми и живейте тук и в този момент!

Водолей

Време ви е да разпуснете. Вземете обичаните си хора и отидете на място, където ще бъдете единствено вие, ще се радвате на компанията си и ще си починете.

Риби

През този месец си повтаряйте, че дребните неща също имат значение и всички огромни победи стартират с една дребна крачка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР