ОВЕНПазете се от интриги на работното място въпреки че деня

...
ОВЕНПазете се от интриги на работното място въпреки че деня
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Водолеите се възползват от добри възможности, Рибите с нови занимания

ОВЕН

Пазете се от интриги на работното място макар че деня е почивен, тъй като са подбудени от завистта на сътрудник, поради вашата интензивност, умеене да отхвърляте с лекост дилемите си и поради вашата неоспорима подготвеност. Не се доверявайте на препоръки, които целят да ви объркат. След работа се приберете вкъщи. Денят ви е удобен. Обещава ви успокоение. Разчитайте на себе си. Семейните могат да се отдадат на възприятията си и да пътуват с обичаните си хора. Несемейните да внимават със запознанствата. Ако не сте опознали добре новите си сътрудници, сексът може да ви разочарова.

ТЕЛЕЦ

Внимателната и добре планувана работа в почивния ден ви носи триумфи и материално благоденствие. Пазете се от нови запознанства, които ще ви разочароват. Деловите диалози изискват крайната ви нерешителност. Вредите си тъй като сте прекомерно инатливи и може да изречете нещо, което да ви навреди. Жените да се приготвят, че новото сантиментално въодушевление ще е разочароващо. По-добре се дистанцирайте незабавно. Сексуалните ви връзки с новите сътрудници са видимо хармонични, само че се чувствате засегнати и афектирани от несъобразяването с вашите стремежи.

БЛИЗНАЦИ

Сутринта в почивния ден ще се ядосате, тъй като ви постановат да си сътрудничите с хора, които не ви харесват като разсъдък. Внимавайте с новите настоятелен запознанства. Примирете се с ситуацията на вашите началници за промени. Ако желаете да спечелите уважението на всички не се ядосвайте, макар че ви основават краткотрайно напрежение и стеснение. В персоналният ви живот са вероятни спорове, последвани от внезапна смяна в връзките. Сексуалният ви живот не е съразмерен. Откажете се от желанието да се отдадете на полови удоволствия.

РАК

Запазете успокоение в почивния ден и избягвайте спор, който може да докара до проблеми и разправии, пречещи на работата ви, както и на опцията да се справите с поетите отговорности, поради разграничение в мненията ви с вашите сътрудници. Предпазвайте се от крайни изявления. Днес сте подвластни на съдбовни обрати. След работа е най-добре да се приберете вкъщи. Предпазвайте се от проблеми с брачната половинка. Не реагирайте нападателно на упреците й, че сте отсъствали от вкъщи си през целия ден. Вечерта се постарайте да забравите за разправията и се отдайте на приятни полови мигове.

ЛЪВ

Предупреждавам ви за непредвидени обрати. В почивния ден вашите сътрудници поддържат начинанията ви и ви подсигуряват професионални триумфи, само че от вас зависи да не пропилеете положителните си благоприятни условия. Прибързаността е нежелателна. Създайте си приятна атмосфера на работното място. Бъдете съсредоточени в дилемите си, с цел да избегнете неуспехите и финансовите загуби. Не допускайте препирня с брачната си половинка, единствено тъй като сте разговаряли по телефона и тя не е дочула с кого и какво приказвате. Вечерта се отдайте на възприятията си и на приятни полови удоволствия.

ДЕВА

Трудностите на работното място в почивния ден въобще не би трябвало да ви тормозят. Ще се справите сполучливо със дилемите си и ще докажете уменията си. Справете се с неприятелите си и подобрете материалното си положение. Няма да ви липсват оферти за пътувания, свързани с разширение на бизнеса ви, които може да са непредвидени, само че все пак ги обмислете. До обед не е удобно другарство с родственици и с брачната ви половинка. Не противоречете, не говорете на висок звук и избягвате обидните изявления.  Не уговаряйте сантиментална среща, тъй като следствията могат да са непредвидени. Сексът няма да ви достави наслаждение.

ВЕЗНИ

Още се занимавате с неразрешени проблеми, които и в почивния ден ще се отразят на вашето самочувствие и може да трансформират персоналния ви живот. Желанието ви да сте в интерес на хората няма да се хареса на околните ви. Решили сте непременно да извършите промени на работното си място, само че преди този момент ги обсъдете с вашите сътрудници. Не се доверявайте на неправилни препоръки, а разчитайте на интуицията си. Може да ви се коства, че е настъпила нова рецесия в връзките с околните ви хора, само че това е ваше мнение, което не дава отговор на действителността. Не се тормозете от проблеми с интимната половинка, която ще ви посрещне с сантиментална вечеря и предпочитание за полови удоволствия.

СКОРПИОН

Отдава ви се опция в почивния ден на спокойтвие да обмислите нови разновидности, разкриващи пред вас положителни професионални вероятности. Прибързаността може да е мотив за неуспех на замисленото, в случай че забравите че с самообладание постигате задачите си. Радвате се на мира до момента в който работите. Разкривате нови източници на приходи. Пазете се от злословия, недобронамерени препоръки и клюки от сътрудници – завистници. Вечерта ще се радвате на приятна новина от надалеч. Отношенията в фамилията ви се възстановяват. Сексуалният ви живот изисква да сте в положително въодушевление, с цел да не отдалечите още веднъж обичаните си хора

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен, само че ви разрешава да се заредите с нови сили и самочувствие. Не взимайте преждевременно крайни и значими решения. Очаквайте промени в материалното си положение. Дали ще са позитивни зависи единствено от вас. Обстановката на работното място не е изключително удобна, тъй като сте недоволни от отношението на сътрудниците си, само че сте си го заслужили сами. Несемейните ще срещнат подобаващия сътрудник, само че за следващ път ще прекалят с претенциите си, които могат да  съсипят незабавно запознанството. Не се надявайте на хармонични полови връзки, в случай че сте изневерили и са ви разкрили.

КОЗИРОГ

Не е във ваша изгода да взимате значими настоятелен решения в този почивен ден, без да ги обмислите авансово и да ги обсъдите с сътрудници си. В общуването с началниците и най-много с сътрудниците съхранете спокойствието си, с цел да не обтегнете без причина връзките си. На работното място очаквайте странни обрати, за които не сте готови. Избягвайте споровете, с цел да не се окажете сами без поддръжка. Не се впускайте в любовни връзки, с цел да не страдате откакто настъпи моментът на истината и разочарованието се стовари над главите ви. Сексуалните удоволствия с непознати сътрудници, провокирани от желанието ви да потвърждавате своята уникалност, ще ви донесат съществени проблеми.

ВОДОЛЕЙ

Подхождайте рационално към зараждащите настоятелен проблеми, които са елементарно решими в почивния ден, в случай че не се притесните. Работете умерено, уверени в силите си, с цел да постигнете повече от упования триумф. На всяка цена се възползвайте от своите положителни благоприятни условия, в случай че развивате частен бизнес и сте решили да го обогатите с нови сътрудници или с спомагателна активност. Не създавайте проблеми и в връзките с околните си. Намерението ви да им докажете, че сте господарите в дома си ще ги дистанцира. Сексът няма да ви достави приятност, даже и в случай че сте си мечтали през целия ден за интимните мигове.

РИБИ

Поставете начало на нови занимания, макар че деня е почивен, откакто ги обмислите добре, с цел да сте сигурни, че решението ви е вярно и няма да се наложи да се борите с отрицателни неочакваности. Не пропускайте обяда и диалозите с сътрудниците си. Покажете, че почитате и цените тяхното мнение. На вашите нови сътрудниците кажете, че сте съгласни с предложенията им за промени на работното място. Откажете се от сантиментални срещи, тъй като е допустима демонстрация на ревнивост, проблеми в персоналните връзки и разправии.  Вашето неточно отношение към обичаните ви хора и сексът с ваша остаряла обич, ще раздрани околните ви и ще се развихри скандал.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР