До момента имаме получени общо 62 сигнала за нарушаване на

...
До момента имаме получени общо 62 сигнала за нарушаване на
Коментари Харесай

Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър

До момента имаме получени общо 62 сигнала за нарушение на изборния развой, има формирани 26 досъдебни производства, сподели служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов по време на брифинг. Той уточни, че акцията против купения избор и противодействието на битовата престъпност, провела се през днешния ден във Варна, и дейностите на полицията, които предстоят, са на база получени оперативни сигнали.

Във връзка с полицейските дейности във Варна има формирани 45 досъдебни производства, като 12 от тях са за закононарушения срещу политическите права на жителите. Претърсени са 14 адреса, конфискувани са описи, дебитни карти, телефони и пари, сподели Стоянов.

Установени са и двама души, оповестени за търсене. Министърът добави, че цената за платен глас варира сред 50 и 100 лв..

До момента най-вече сигнали и формирани досъдебни производства имаше на територията на област Бургас, само че в този момент към този момент се изравняват данните с територията на Варна, разяснява Калин Стоянов.

Във връзка с мигрантския напън министър Калин Стоянов уточни, че обстановката е спокойна и в „ пъти по-добре спрямо предходната година “. Стоянов заяви още, че е арестуван пандизчия от Софийския затвор, който не се е върнал от отпуската, в която е пуснат.

Той е отишъл в дома на сестра си и е стрелял с въздушен револвер, като е провокирал и пожар. Получен е и сигнал, че се пробва да качи принудително жител в автомобил. Министърът на вътрешните работи награди с грамота и плакет преподаватели и изявени културни дейци за приноса им към тематиката за сигурността във връзка идния празник 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност.

flagman.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР