ОвенОсъществете връзката, за която мислите от дни насам. В другите

...
ОвенОсъществете връзката, за която мислите от дни насам. В другите
Коментари Харесай

Хороскоп за петък

Овен

Осъществете връзката, за която мислите от дни насам. В другите дни ще загубите позициите, които ви разрешават да сте водещите в този контакт. Срещите ви в офиса ще преминат доста плътно, даже прекомерно бързо и телеграфно, което няма да е доста потребно за съставянето на документите. Ако нещо не стане както би трябвало, не търсете виновността у себе си. Изобщо не търсете виновност. Направете значим избор, в случай че това ви се постанова, и макар че не ви се желае, не го отлагайте за понеделник. В почивните дни е евентуално да тръгнете на път по покана, която ще получите през днешния ден. Не тръгвайте сами.

Телец

Изберете пътя си за идната седмица. Късметът се движи с вас и каквото не е било наред в предходни дни, през днешния ден се подрежда ненадейно и за самите вас. Може да поговорите за нов човек с работодателя си или за личното си покачване. Не се опасявайте да повдигнете и заболели въпроси, които пречат на персоналния ви живот. Водете този диалог и с родители, и с половинката си, в случай че се постанова, ще има резултат. Днес е евентуално да ви създадат забавно предложение, приемете го даже да ви отклонява от пътя, който сте си избрали. То ще ви отдалечи от рутината и ще ви изведе на нови хоризонти.

Близнаци

Ще се разсъните без главоболията, които ви притесняваха през последните дни, и надалеч от хората, които ви ги причиняваха. Денят е подобаващ за споразумяване на персонални документи и връзки, за грижа към здравето и всичко обвързвано с него, за намиране на общ език с родственици и близки. Направете си къса равносметка на седмицата и решете с какво да започнете в понеделник, не е наложително да е точката в календара ви. Важно е с кого ще прекарате почивните дни, нека ви схваща, тъй като ще се наложи да поработите.

Рак

Амбициозни хора внезапно ви заобикалят и не ви оставят на мира. Не позволявайте да ви натрапват неверна тактичност. Имате доста мощна вътрешен глас и тъкмо през днешния ден е добре да й се доверите. Денят не предлага подобаващ избор, не го правете в случай че не става дума с кого да прекарате идващите два дни. Днес не е ден за огромни и нови инициативи, в случай че се напъвате в тази област, може да имате даже здравословни проблеми. Работете съществено до обед, в следобедните часове си намерете работа отвън офиса. По-полезно от бюрото през днешния ден ще бъде къса, само че приятна среща с другар в уютна квартална кръчмичка.

Лъв

Днес работите по този начин, сякаш хващате последния трен. Не си служете с недомлъвки и мънкане, нищо няма нито да скриете, нито да спечелите. Може да загубите ценено другарство с половинчатите ви пояснения и даже да неуспехите почивните си дни, в случай че се продължите с протакането и недомлъвките. Поставили сте се на такова място и състояние, че нечие бъдеще зависи от вашия избор. Приятели и родственици ще се изреждат да ви дават препоръки и може би тъкмо поради това ще вземете погрешно решение. Има заплаха да се обвържете с несъответствуващи хора.

Дева

Започвате някакво свое персонално нахлуване и работите ви отиват към по-добър поврат. Може да си намерите през днешния ден по-добра работа или да ви поканят на ново място, да прекъснете обвързваща неприятна връзка и да промените интимния си сътрудник. Имам възприятието, че падат интимни загради и че сърцето ви се отваря за завършения. Всичките ви сътрудници - и настоятелен, и интимни, са подготвени да спрат с уклончивите отговори и да кажат ясно или " да " или " не ". Това ви устройва към този момент. Търсете съдружници. Днес тръгвате към място или човек, което ще ви устрои за дълго време и ще внесе промени в живота ви.

Везни

Каквото свършите сутринта, това ще остане и като посока, и като деяние само вярното. Някакъв противен ангажимент на работното ви място ви пречи на значим персонален ангажимент. Следобед нещата се размиват и доста малко ще зависи от вас. Ще се наложи да се подчините на някого, да изпълнявате непознати условия, ще се преценявате с непознати претенции, които няма да имат нищо общо с вашите стремежи и планове. Не сключвайте контракти, не правете покупко-продажби, не търсете пари - нищо от това няма да е сполучливо. Не се обвързвайте през днешния ден с никого, ще бъде неприятно и за дълго.

Скорпион

Свършете през днешния ден всичко запланувано, тъй като в идващите дни доста малко неща ще зависят от вас и няма да можете да влияете. Може би ще попаднете в неприятна обстановка, сякаш се материализират страховете ви. Независимо че няма да ви е прелестно, ще запазите ледено успокоение, което няма да ви оказва помощ. По-добре е да излеете гнева си върху който би трябвало, в сравнение с да оставите да ви трови, да токсини и почивните ви дни. В дни като днешния са ви нужни най-вече обич и отбрана и нека има кой да ви ги даде. Подчинете се на интуицията си и без злополука ще стигнете до идващия понеделник.

Стрелец

Денят ви носи заричане за персонален и длъжностен триумф. Надушвате вярната посока и към този момент съвсем сте сигурни, че знаете служебното си бъдеще. Усетът евентуално няма да ви излъже. Една връзка от доста гореща и предана обич стартира да минава в извънредно другарство, което ще ви закриля на всяка ваша крачка. Срещате хора, които са способни да ви схванат и да ви изведат на необятен път, измежду доста специфични професионални кръгове. Към вас се доближават сегашни и бъдещи другари, които са подготвени да ви оказват помощ. Дано да усещате тази протекция, тъй като вие имате горчивата заложба да отблъсквате хората.

Козирог

Работата ви е изпила силата и сте на прага на душевен и физически срив. Днес не се напъвайте доста с уговорките си. Ако имате опция, прехвърлете ги на различен или в различен ден. Ще бъде доста по-добре и за вас, и за работата ви. Срещате се с хора, които ще трансформират мнението ви за света и хората. Сблъсквате се сякаш с друга галактика, толкоз всичко у тях ви наподобява непознато и забавно. Денят ви носи обич, обвързаност и обвързване. Много е допустимо да заченете нещо ново през днешния ден, да научите нещо хубаво за непосредствен и то да ви зарадва. Каквото замислите или започнете през днешния ден, ще се реализира мощно и трайно.

Водолей

Ще имате малко работа, само че ще я свършите качествено и на драго сърце. Животът ви е добре спретнат и всяко нещо в него си има име, място и стойност. И в този спретнат свят през днешния ден ще навлезе нов човек и ще ви помогне да разширите дребната си галактика и да започнете след време живота си в нови условия. Каквото през днешния ден ви пристигна - приемайте го с готовност като знак на ориста, която е желала да ви подскаже нещо. Вероятно е да срещнете хора, които ще останат да живеят при вас, или вие ще сте с тях за дълго. В почивните ви дни ще нахлуят хора и ще се свърши със самотата ви.

Риби

Каквото започнете към обед, ще стане успешно и ще намерите най-хубавия и елементарен метод да го свършите. Завършвате работата си и може да се надявате на по-добри оферти и пари. Публичните ви изяви са мощни и гласът ви се слуша. Прибирате вересии, връщат ви заеми или пък ви заплащат направена работа. Организирате ваучър към вас още довечера и си давате воля на ядене и пийване. Не се забравяйте, алкохолът не ви понася добре. Преодолявате вътрешния си стрес и към този момент сте подготвени за всевъзможни диалози. Не бива да сте толкоз стегнати, Риби, намерете метод да релаксирате.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР