Утре над Западна България ще бъде слънчево. Над източните райони

...
Утре над Западна България ще бъде слънчево. Над източните райони
Коментари Харесай

За утре пригответе чадърите, ако сте край морето

Утре над Западна България ще бъде слънчево. Над източните региони от страната ще има забележителна облачност с превалявания от дъжд. В следобедните часове над Централна България ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места там също ще превали. Вятърът от изток, в източната половина от страната от север-североизток ще се усили, ще бъде сдържан до мощен и с него ще нахлуе по-хладен въздух. Максималните температури ще бъдат от 16°-17° тук-там в Източна България до 26° в крайните югозападни региони,  в София - към 20°, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.
 
По Черноморието ще бъде най-вече облачно с превалявания, по-значителни по южното крайбрежие. Ще духа сдържан до мощен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 15°-19°. Температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, само че с наклонност на увеличаване.
 
Над планините от Западна България ще бъде слънчево, след обяд с купеста облачност, само че без превалявания. В Странджа и Сакар ще бъде най-вече облачно с превалявания от дъжд. Над масивите от останалата част от страната в следобедните часове ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали временен дъжд. Ще духа сдържан и мощен североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 13°, на 2000 метра - към 5°, съобщи през днешния ден.бг..

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР