ОвенКачествена работа и баланс ще постигнете повече, ако работите спокойно

...
ОвенКачествена работа и баланс ще постигнете повече, ако работите спокойно
Коментари Харесай

Хороскоп: Рибите се втурват да пазаруват, ракът с прилив на енергия

Овен

Качествена работа и баланс ще постигнете повече, в случай че работите умерено и постепенно, в сравнение с когато бързате и гоните. Стресът също не е потребен за вашето здраве, което може да ви направи податливи при настинките.

Телец

Лунното въздействие ускорява любовта във връзката ви, само че и носи леко възприятие на горест. Ако чувствате, че животът е затворил всички порти пред вас, не забравяйте, че прозорците към момента са необятно отворени.

Близнаци

Ако планирате нещо значимо, би трябвало да започнете тъкмо в този момент. На първо място, би трябвало да се настроите душевен за триумф, тъй че главно се вдъхновявате от сполучливи хора. Но пазете се от двуличие. Само честността може да ви донесе продължително благополучие.

Рак

Понякога е по-добре да имате огромни цели. Не се задоволявайте с дребни триумфи, фокусирайте се върху дълготрайни цели, които ще ви движат напред. През втората половина на деня ще почувствате прилив на сила и обич, които ще бъдат движещата мощ по пътя ви към триумфа.

Лъв

Внимавайте да не нараните себе си или някой различен по време на шофиране. Не външното материално благосъстояние, а вътрешното духовно може да запълни празнотата на човешкото създание и неговото сърце.

Дева

Планетите ви отварят вратата към нови познания и нови благоприятни условия. Обърнете внимание на най-важните неща в живота: това са любовта към сътрудник, деца, семейство, други хора, животни, природа... Всичко останало е неефикасно.

Везни

Днес е подобаващото време да кажете „ не “ на избрани неща. Не правете нищо, което би ви тормозило или което бихте създали единствено по обвързване. Време е да изпробвате опциите си и да експериментирате в любовта.

Скорпион

Всички дейности имат последици. Обмисляйте деликатно всяка своя стъпка и дума, с цел да не нараните другите или да нараните себе си. Ситуацията във финансите няма скоро да се промени, тъй че ще би трябвало да се научите да се оправяте с това, което към този момент имате.

Стрелец

В днешният ден би трябвало поддържате пресен мозъка си, с цел да не губите сила. Ако избягвате несъразмерния стрес и напрежението, ще можете да се справите и с по-сложни задания. Вашият съвет от време на време е по-ценен от златото. Внесете щастлива сила в живота на тези, които обичате.

Козирог

Вашето здраве е извънредно значимо в този момент, тъй че внимавайте къде отивате. Не стойте измежду заболели хора и тук-там, където има доста хора и където биха могли да се натрупат бактерии. Ако постоянно се изкушавате да вършиме ненужни покупки, финансите ви в никакъв случай няма да доближат нужната естетика.

Водолей

Ще би трябвало да бъдете изключително внимателни и деликатни. Днес ще бъдете на ръба на заплахата. Можете да изпитате позитивни и негативни прекарвания и усеща. Всичко ще зависи от последващите условия. Ако сте нащрек, всичко ще се окаже добре.

Риби

През този ден ще имате предпочитание да пазарувате. Пазете се от несъразмерни разноски. Необвързаните Риби би трябвало да внимават. Някой се интересува доста от вас, само че не е наложително това да е верният човек.

Източник: Астролога Ивелина Пенчева, tribune.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР