ОВЕНДнес повече от обикновено ще сте по-склонни да приемате присърце

...
ОВЕНДнес повече от обикновено ще сте по-склонни да приемате присърце
Коментари Харесай

Една зодия решава важни проблеми, друга се радва на семейството

ОВЕН

Днес повече от нормално ще сте по-склонни да приемате драговолно дребните проблеми и да се тревожите за неща, върху които нямате надзор. Поради това настроението ви може да се утежни и ще стане по-трудно да се концентрирайте върху въпроси, които изискват внимание. Опитайте се да мислите повече за това, което зависи от вас.
-->
ТЕЛЕЦ

Починете си, възстановете се и се пробвайте да не се тревожите за нищо. Ако събитията разрешават, по-добре е да оставите настрани всички сложни каузи и неприятни срещи, да вършиме това, което ви харесва и да поддържате връзка единствено с хора, които ви вършат щастливи. 

БЛИЗНАЦИ

Запазете успокоение и се пробвайте да не изисквате невъзможното от себе си или от другите. Възможно е да зародят компликации, които не могат да бъдат преодолени незабавно. Но това въобще няма да е проблем, тъй като ще се справите с тях малко по-късно. Необходимо ви самообладание, с цел да завършите работата, която сте почнали.

РАК

Не губете време за дреболии. Днес ще имате късмет да свършите много работа. Денят е подобаващ както за нови действия, по този начин и за към този момент познати, само че е по-добре да действате сами. Хората към вас най-вероятно няма да се оправят с дейностите и повече ще ви пречат, в сравнение с оказват помощ. Вероятни са положителни вести отдалеко.

ЛЪВ

Сериозното отношение към всяка работа ще ви помогне да избегнете даже дребни неточности. Това е превъзходен ден за решение на значими проблеми и намиране на отговори на въпроси, които в последно време не ви дават успокоение. Ще разберете, че старите проекти към този момент не са настоящи и е време да ги измененията.

ДЕВА

Запазването на мира през днешния ден ще бъде по-трудно от нормално. Дребни произшествия и проблеми могат да ви накарат съществено да се притесните. За благополучие в близост ще има хора, с помощта на чиято поддръжка бързо ще намерите салдото. Много хора ще се радват да ви оказват помощ. Вероятни са сполучливи покупко-продажби.

ВЕЗНИ

Без никакво съмнение поемете сложни задания. Днес сигурно ще се справите с тях. Денят е съвършен да опитате и нещо ново. Наблизо ще има хора, които ще ви оказват помощ да разберете по какъв начин най-добре да действате и ще ви дадат отлични препоръки. Способността ви да се учите бързо ще се окаже много потребна. 

СКОРПИОН

Посветете този ден на решаването на тези задания, за които е мъчно да намерите време. Ще се справите с тях бързо и няма да отнеме доста време, с цел да постигнете мечтаните резултати. От приятните диалози с другари и познати ще научите нещо забавно и потребно.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта няма да е допустимо да избегнете различията, само че защото няма да ги вземете драговолно, доста скоро всичко ще завърши и ще се намерят решения, от които всички ще са удовлетворени. Възможно е да се наложи да се справите с няколко неща по едно и също време, само че и това няма да е проблем за вас. 

КОЗИРОГ

Проблемен ден, в който нещата няма да зависят от вас. Просто събитията няма да се развият добре, някой може да наруши споразуменията или нещата ще би трябвало да бъдат отсрочени, заради непредвидени събития. Но всичко това ще се позволи на по-късен стадий и ще приключите с най-важното. 

ВОДОЛЕЙ

Обмислете добре нещата, преди да вземете решения или да извършите крачка за фрапантна смяна. Няма да е толкоз елементарно да се оцените обективно обстановката и в случай че прибързате, може да станете жертва на свои или непознати заблуди. Особено значимо е да сте деликатни с финансите. Вечерта ще зарадва фамилните представители на знака.

РИБИ

Не всичко ще се подреди незабавно, само че в случай че не се страхувате от провокациите сигурно ще постигнете задачите си. Много задания, с които сте се колебали да се захванете, ще се окажат изненадващо елементарни, само че ще отнеме много време, с цел да се справите. Денят е удобен за другарство с хора, които споделят вашите ползи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР