Джейн Фонда, легендарната американска актриса и активистка, винаги е привличала

...
Джейн Фонда, легендарната американска актриса и активистка, винаги е привличала
Коментари Харесай

Победи старостта: 86-годишната Джейн Фонда се показа по халат и без грим в Кан – Снимки)

Джейн Фонда, именитата американска актриса и активистка, постоянно е привличала вниманието с неповторимия си жанр, лъчезарна усмивка и сексапил.

От средата на 20 век, съвсем 50 години, тя остава въплъщение на хубостта и недосегаемата младост, привличайки погледите както на мъже, по този начин и на дами. Многократно номинирана и притежател на премиите Оскар, Еми, БАФТА и Златен глобус, Фонда беше и си остава същински културен феномен в Америка и по света.

Не е изненадващо, че актрисата не можа да пропусне 77-ия Международен кино фестивал в Кан, който беше открит на 14 май и ще продължи до 25-ти. За първия червен килим от поредност от събития Джейн носеше черен костюм с панталон от Elie Saab, който сполучливо наблягаше фигурата й и в композиция с вечерен грим с акцент върху очите и устните. Масивни бижута и високи токчета придадоха искра и изискан на визията.

Потребителите на обществените мрежи не можеха да повярват, че хубавицата на фотографията към този момент е на 86 години и даже започнаха да пишат с изненада, че Фонда безусловно „ засенчи “ всички останали посетители на фестивала.

Разбира се, както постоянно се случва в интернет, имаше и скептици, които показаха подозрение, че актрисата в действителност може да наподобява толкоз добре на възрастта си. „ Това е просто силата на грима, нищо повече “, пишат яростно някои от тях в обществените мрежи.

Фонда не се поколеба да отговори. И тогава една фотография се популяризира във всички новинарски портали, в която Джейн е снимана на балкона на хотел в Кан, изглеждаща все едно е вкъщи си, без грим или дизайнерски тоалети - и, би трябвало да признаем, наподобява просто необикновено. Дори с елементарен халат и без прическа, Фонда наподобява по този начин, като че ли ще излезе на аления килим.

Източник:Wday.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР