ОвенДенят е благоприятен за водене на имотни и наследствени дела

...
ОвенДенят е благоприятен за водене на имотни и наследствени дела
Коментари Харесай

Хороскоп: Ракът с най-успешен ден за месеца, рибите печелят дело

Овен

Денят е удобен за водене на имотни и наследствени каузи и делби. Правят се разнообразни размени, които ще оказват помощ да намерите жилище за себе си или за децата. Не оставайте забранен заможен спор, с цел да не прехвърлите на децата родовите проблеми. Нищо значимо не насрочвайте за на следващия ден. Днес всяко начинание ще е сполучливо и ще завършва с изгода за всички страни в разногласието.

Телец

Днес ползите ви са опълчени на тези на околните и родата. Зациклят имотни и наследствени каузи. Трудно се водят и договарянията на работното място. Не влизайте в спор с престижите. Днес и на следващия ден в хороскопа ви работят рискови аспекти. Очертават се провокации. Някой ще ви засегне на болното място или упрекна в непочтеност. За на следващия ден нищо значимо не планирайте.

Близнаци

Денят е удобен за споразумяване на имотни каузи, за брокерски начинания и търсене на подобаващ терен за работа и живот. Всичко подхванато ще носи изгоди и придобивки. Вечерта може да се доберете някаква информация или загадка, която ще ви вгорчи живота. Не бързайте да реагирате, премълчете и проверете. 3-4-и може да се окажат губещи, в случай че избързате в дейностите си.

Рак

Един от най-силните ви и сполучливи ден за месеца. Някой ще се уреди с парцел и ще оправи бъркотията в фамилните и наследствени връзки. Чудесен миг за старт на нови настоятелен и креативен начинания. Ще давате и ще получавате правилни и навременни препоръки. Ден на разтварящият се лотос. Отворете се и вие към света и към тези, с които имате реципрочност в възприятията и ползите.

Лъв

Родените във втората декада ще би трябвало да изчакват непознатите решения и да са подготвени на отстъпки. Бъдете гъвкави, направете завой, в случай че срещнете непреодолима бариера и отново подгонете задачата. Не отивайте към директни конфликти, а безшумно подкопавайте преградите по пътя си. Може да спечелите някой от противниковия лагер и да прокарате най-малко едно значимо за вас решение.

Дева

Работете в посока на застраховане на фамилията и децата. Не оставайте неуредени имотни и наследствени каузи. В този ден може да капарирате парцел и да намерите базата за бъдещата си активност и произвеждане. Търсете и давайте консултантски услуги. Всичко подхванато има наклонност да ви подсигурява и да се разраства в бъдеще. Нищо значимо не отлагайте за на следващия ден.

Везни

Ден, в който родителите е добре да се погрижат за бъдещето на децата си и да решат имотните въпроси с родата. Луната е в спор със Сатурн и родителите мъчно се схващат, а това ще се употребява от децата, които ще се измъкнат от фамилната настойчивост и надзор. Следете кръвното, не се напрягайте прекомерно с тежка физическа работа. Прочистете се, спазвайте диета до новолунието.

Скорпион

Луната от Скорпион образува конфликтни аспекти с Уран и Сатурн. Старите и младите не се схващат, може да се наложат имотни делби. Някой възнамерява покупко-продажба, която е добре да се синхронизира с потребностите на родители и деца. Не правете нищо, което не сте обмислили и прецизирали с цялото семейство. Назряват спорове, вечерта Луната е в съвпад с Марс, експанзията ескалира.

Стрелец

Ден с ведра, хармонична и оздравяваща сила. Семейните връзки елементарно ще се напаснат. Може да се договорите за сделки на парцел, за споразумяване и разпределение на собствености и наследства. Добре е да се стартира диета и да се вземат решения, които ще оказват помощ на фамилията и на връзките ви с близките. Тази вечер може да сънувате оракулски сън.

Козирог

Денят е изключително удобен за имотни покупко-продажби и покупо-продажби на жилище. Уредете и наемните връзки. В този ден е значимо да се заземиш, да си осигуриш уместно място и задоволително приходи за зимния сезон. Обезпечавате и децата и помагате на околните съгласно опциите си. Всичко подхванато ще носи изгоди. Вечерта е натоварена с страсти и пристрастености.

Водолей

Луната от Скорпион подписва пречупващ аспект със Сатурн от вашия знак. Трудно ще се разберете с родители и деца. Някъде може да се стигне до ултиматуми, които не водят до нищо положително. Вечерта Луната настига Марс и в утрешния ден споровете са неизбежни. Може да се наложи да делите парцели и пари. Никой няма да остане удовлетворен. Както и да постъпите ще сте отговорни. Сдържайте страстите.

Риби

Преговаряйте по имотни и настоятелен въпроси. Днес може да спечелите дело, да уредите проблем с наследства и завети. Някой намира и от дълго време търсеното жилище за себе си или за децата. Очертават се срещи, които ще ви подсигурят с нещо скъпо или с преимущество пред останалите участници и кандидати за избрана договорка. Нищо значимо не отлагайте за на следващия ден, когато различен има преимущество.

Източник: Монитор
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР