,,Ние сме новият полъх, да са ми благодарни, че дойдохме

...
,,Ние сме новият полъх, да са ми благодарни, че дойдохме
Коментари Харесай

Николай Марков: Аз съм най-тъпият руски шпионин

,,Ние сме новият лъх, да са ми признателни, че дойдохме тук, че дойдохме непроектирани от никого. Влезнахме в миг на революционна обстановка.``

Това съобщи ръководителят на партия,,Величие`` Николай Марков в предаването на Сашо Диков в ефира на,,Евродикоф``.

Партията изненада всички с резултата си на изборите, като събра над 4% гласове и влезе в Народното събрание.

 

 

По отношение на изказванието, които Марков е изказал пред журналистът Мартин Карбовски, че,,Единственото избавление на България е Движение за права и свободи да пристигна на власт``, той изясни по този начин:

,,Казах го с цел да се види, че Движение за права и свободи постоянно са управлявали страната. Ако им дадем властта, ще се види, че тя постоянно е била в техните ръце. Бойко Борисов ли ще направи държавно управление или Делян Пеевски посредством Борисов?``, попита полковникът и съобщи, че не водачът на ГЕРБ, а че Пеевски ще ръководи Пеевски.

,,Защото познавам фрагментите. Пеевски държи Борисов с компромати по доста линии. Борисов също има компромати за Пеевски``, уточни Марков като мотив за изказванията си.

 

 

,,Ние сме новия лъх, вместо да са ми признателни, че дойдохме тук, че дойдохме непроектирани от никого, влезнахме в миг на революционна ситуация``, съобщи водачът на,,Величие``.

Николай Марков показа, че е поел всичките разноски по предизборната акцията, защото не била скъпа.

,,С доста труд стигнах до Народното събрание. Посетихме 50 града, 3 страни, правихме го обществено, онлайн``, продължи той.

,,Не сме конкуренция с Костадинов- те са проруска партия с позиция излизане от Европейски Съюз, НАТО. Ние нямаме такива позиции. Един човек, когато не може да се усмихне на слънцето, той не може да мисли. Аз каквото и кажа, всички се захващат за нещо``,заяви още Марков.

,,Най-тъпият разузнавач на Русия - това е най-правилното определение за мен``, съгласи се шеговито Марков с изказванията на водещия Сашо Диков. Марков бе упрекнат за последовател на проруската идеология, след голям брой оповестени през годините фейсбук постове, в които той демонстрира,,симпатии към Москва``.

Много нападки за съветски пристрастия се изхвърлиха към партията. По отношение на въпроса дали политическата мощ има нещо общо с съветските служби, Марков отговори:

,,Всички имаме общо с съветските служби. Правиха ми към този момент инспекции от ДАНС по два сигнала- на БОЕЦ и Расате. Проверката на ДАНС ще покаже и добави:

,,Никакви пари не съм взимал от нито една страна. Преподавател съм в,,Нов български университет``.

Лидерът на,,Величие`` изясни, че от 17 години няма нищо общо с НСО, нито със службите, нито с каквото и да е било. Той дефинира нападките към него като черен пиар.

,,Това са остарели манджи``, доуточни той.

" Искаме да построим АЕЦ " Белене ” за три години. Ние поемаме отговорността за това ", продължи Николай Марков.

По думите му, сега в Турция се вършат два реактора с съветско гориво, които ще зареждат България.

" Трябва ли да се зареждаме от Турция с съветски реактор от съветско гориво, а в България да не желаеме да има съветски реактор с съветско гориво? ”, сподели Марков.

Марков позволи, че Борисов може да промени политиките си към даването на оръжия за Украйна и не отхвърли опция да поддържат кабинет с мандат на ГЕРБ, само че посочи, че желаят конкретика по време на диалозите.

" Нормалното е да изслушаме предложенията на Борисов, не може да подкрепим нещо, което не знаем какво е. Искаме да разберем господин Борисов, разчетено държавно управление - какви планове има, по кое време да ги прави тези планове, какви решение да се вземат и какви упования има за българската страна. Когато чуя тези неща, мога да дам осведомен отговор каква е моята позиция ”, сподели той.

Марков означи, че познава водачите на партиите, които влизат в Народното събрание, само че не е разговарял с тях досега и добави, че Пеевски и Борисов нямат нищо общо с евроатлантизма.

" Не знам какво е формулировка на евроатлантизъм. Аз съм млад политик и не ги разбирам тези неща, евроатлантизъм е една " купешка ” дума ”, сподели той.

Лидерът на " Величие ” посочи, че не са срещу НАТО и Европейския съюз (ЕС), само че са срещу метода, по който " се експлоатират ” в България.

" 20 години минаха от участието ни в Европейски Съюз и НАТО, тук не се е случило нито нещо европейско, нито нещо НАТО-вско. В този смисъл разпознаваме по векторите два разнообразни субекта - проруски и прозападни, само че не виждаме кой е пробългарски ”, добави той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР