TON се оказа най-добре представящата се криптовалута миналата седмица в

...
TON се оказа най-добре представящата се криптовалута миналата седмица в
Коментари Харесай

Ще успее ли цената на Toncoin да продължи възходящата си тенденция?

TON се оказа най-добре представящата се криптовалута предходната седмица спрямо други валути, които не съумяха да реализират обилни облаги.

Но преди токенът да доближи бича фаза, вложителите към момента би трябвало да се приготвят за допустимо потапяне.

Обещаващо бъдеще на Toncoin

Цената на TON се е повишила с над 1.7% за една седмица като сега се търгува за $7.79 и има пазарна капитализация над $18.9 милиарда, което я прави деветата по величина криптовалута.

Наскоро скокът на цените провокира оптимистично отношение към TON и усили споменаванията в обществените медийни платформи, което е показателно за интереса към плана.

Toncoin също по този начин съумя да задмине ETH що се отнася до неповторими адреси, извършващи транзакции през последните 10 от дванадесет дни.

Положителни индикации

Крипто анализаторът Али Мартинез разгласява в Twitter, че TON е подготвен за бичи пробив, който може да тласне цената до $11 в кратковременен проект.

Въпреки това евентуално ще има дребен интервал на консолидация, при който цените може да паднат до към $7.2, с цел да се натрупа ликвидност за дълго чаканото рали.

Анализи и пазарни трендове

Разглеждайки данните на Santiment, компанията откри няколко неща, като да вземем за пример мощен напън за пазаруване, упражняван върху TON въз основа на увеличени изходящи потоци на продан и повече предложение отвън тържищата.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР