ОВЕНАко днес сте настоятелни, ще преодолеете всички трудности и неприятни

...
ОВЕНАко днес сте настоятелни, ще преодолеете всички трудности и неприятни
Коментари Харесай

Неочаквани пари за две зодии, други да се погрижат за близките си

ОВЕН

Ако през днешния ден сте настоятелни, ще преодолеете всички компликации и неприятни моменти. Ще се наложи да експериментирате, да търсите лични пътища и в придвижване да решавате проблеми. Ще имате и запознанства, като някои от тях ще се трансфорат в продължително другарство. 

ТЕЛЕЦ

Настроението ви през днешния ден постоянно ще се трансформира, само че в последна сметка приятните моменти ще са повече. Способността ви да владеете възприятията си, както и да съхранявате здравия си разсъдък и самообладание при всевъзможни условия, през днешния ден ще играе основна роля и ще ви помогне да взимате правилните решения.

БЛИЗНАЦИ

Откриват се нови благоприятни условия, в които ще имате късмет за отлични резултати. Действайте бързо и се осланяйте на интуицията си, която ще ви подскаже какво тъкмо да извършите. Очаквайте положителни вести. Не са изключени оферти, гарантиращи дълготрайни парични приходи.

РАК

Запазете успокоение през днешния ден и не се поддавайте на провокации. Не постоянно ще ви харесва държанието на близките и това може да бъде причина за спор. Съсредоточете се над неща, които ви интересуват и които са ви приятни. Това несъмнено ще усъвършенства настроението ви.

ЛЪВ

Способни сте да се занимавате с няколко неща по едно и също време. Мислите са ви разпиляни в разнообразни направления и вероятността да сбъркате е огромна. Не бързайте и бъдете по-търпеливи. Денят е подобаващ за срещи с другари или развлекателни мероприятия. Имате късмет да възстановите остарели връзки.

ДЕВА

Денят ви ще е сполучлив. Имате хрумвания, които незабавно ще получат поддръжка. Ще намерите отговори на въпроси, които са ви поставяли в безизходно състояние преди време. Не започвайте нови задания, преди да сте завършили със старите. Новина ще ви зарадва, само че и ще обърка проектите ви за вечерта.

ВЕЗНИ

Пододящ ден да се заемете с нещо ново. Вдъхновени сте, а и проявявате упоритост. Първите триумфи ще ви стимулират да продължавате с опитите. Постарайте се да отделите внимание на околните си – през днешния ден те се нуждаят изключително от вашите грижи и поддръжка.

СКОРПИОН

Много неща ще ви се получават през днешния ден. Някои от вас ще съумеят да осъществят планове, замислени много от дълго време. Обстоятелствата ще са удобни и постоянно просто ще ви върви. Парични доходи ще са много навременни и ще може да си позволите някои покупки.

СТРЕЛЕЦ 

Нелош ден, изискващ внимание към детайлите. Не бързайте с взимането на решения, изключително, в случай че не са значими. Повече от нормално ще сте склонни да избързвате с изводите и да приемате мечтаното за фактически. Лесно ще намирате метод към новите познати и чудесно ще се разбирате със скъпите за вас хора.

КОЗИРОГ

Приятен ден, подобаващ за ново начало. Работата ви ще спори и ще съумеете да завършите доста от дилемите си. Очаквайте парични приходи. Някои от вас могат да си получат и забравени задължения. Втората половина на деня е подобаваща за фамилни каузи и срещи с близки хора.

ВОДОЛЕЙ 

Днес ще намерите общ език с разнообразни хора и ще завоювате доверието на съвсем непознати. Не се поддавате на провокации и ще запазите самообладанието си, дори, в случай че близките се държат необичайно или неуместно. Може да завършите някои изостанали каузи или да прекарате повече време с околните си.

РИБИ

Ден, изпълнен с вдъхновяващи събития и много работа. Ще се наложи постоянно да търсите помощ. Обстоятелствата са подобаващи и за решение на финансови проблеми. Ще съумеете да сключите преференциални покупко-продажби и да намерите нови източници на приходи. Ще съумеете да помогнете на някой непосредствен.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР