Овен Увеличават се разсеяността, нервността, подозрителността, възможни са трудности в

...
Овен Увеличават се разсеяността, нервността, подозрителността, възможни са трудности в
Коментари Харесай

Ето какво вещаят звездите за първия ден от последния месец за годината

Овен
Увеличават се разсеяността, нервността, подозрителността, вероятни са компликации в контактите. Ако сте обидили някого, даже и по нехайство, не забравяйте да коригирате обстановката.

Телец
Лунният хороскоп ви поучава да бъдете деликатни през днешния ден във връзка с финансите и полезностите. Възможни са загуби и обири. Не се колебайте да продължите с осъществяването на своите проекти.

Близнаци
Всичко ще бъде умерено и устойчиво, ще имате добър ден. Склонни сте да надценявате опциите си, по тази причина отлагайте вземането на значими решения. Бъдете деликатни към здравето си през днешния ден. Повишен риск от навяхвания и фрактури.

Рак
Днес ще бъдете най-вече прочувствени, сантиментални, разсеяни и непостоянни. Бъдете деликатни по финансовите въпроси. Добре ще ви се отрази разходка на чист въздух, другарство с близки родственици или другари.

Лъв
Луната във Водолей тласка хората към непредвидими дейности. Енергията на деня ще ви даде увереност и мощ - добър за осъществяване на хрумвания. Просто се доверете на ориста си и направете крачка към фантазиите си.

Дева
Звездите ви приканват да бъдете мъдри: от време на време е по-добре да мълчите. Не се фокусирайте върху отрицателните неща, преминете към нещо прелестно - по този начин ще избегнете неуместна обстановка.

Везни
Интуицията и способността да разбирате хората ще ви оказват помощ да избегнете всевъзможни неприятности. Помислите по какъв начин да прекарате свободното си време. Не се фокусирайте върху едно нещо, проявете интерес към всичко ново.

Скорпион
Трябва по-малко да посвещавате другите в своите проекти, най-малко до момента в който тези проекти не стартират да се осъществят. Луната във Водолей ражда дух на независимост, предизвиква самоизразяването.

Стрелец
Денят носи позитивна сила, благоприятства всички инициативи. Обмислете тактиките си за идващите дни. Всички проекти и хрумвания, които сте обрисували за себе си, сигурно ще се осъществен.

Козирог
Склонни сте да пренебрегвате страстите и настроенията на други хора, по отношение на което са вероятни спорове. Гъвкавостта на мисленето ще ви помогне да намерите ексцентрично решение, което е най-подходящо за вашата обстановка.

Водолей
Луната във Водолей поражда желанието да се докоснете до красивото, тъй че може да почувствате потребност от ярки усещания. Погрижете се за външния си тип. Не се опасявайте да експериментирате със стила си.

Риби
Старайте се да не се преуморявате, защото защитните свойства на организма са понижени. Внимавайте да не обидите колегата с някоя небрежна дума. Подходящо е да установите контакт с другите и да се повеселите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР