Вчера, 14 май, бе дадено началото на , който всяка

...
Вчера, 14 май, бе дадено началото на , който всяка
Коментари Харесай

Бурни овации, куп комплименти и почетна Златна палма за Мерил Стрийп в Кан

Вчера, 14 май, бе обещано началото на, който всяка година събира звезди от киното, с цел да показват новите си филми. По традиция звездите минаха по аления килим, като в откриващия ден светлините на прожекторите бяха ориентирани най-вече към Мерил Стрийп.
 Филмовият фестивал в Кан - звезди, искра и едно куче
Филмовият фестивал в Кан - звезди, искра и едно куче

Откриването в няколко фотоси

По време на церемонията актрисата получи почетна " Златна палма " и бе посрещната с бурни двеминутни аплодисменти. 74-годишната носителка на " Оскар " не е прикрила страстите си и с възприятие за комизъм първо се е престорила, че слиза от сцената, само че по-късно е почнала да танцува под аплодисментите.

Наградата е била връчена от френската актриса, която е била също толкоз прочувствена и в обръщението си към  я е определила като " интернационално богатство ".

" Ти промени метода, по който гледаме на киното ", е добавила още Бинош.
 Снимка 665104

По време на речта си  е благодарила на Кан, че я приема още веднъж след 35 години. Последното ѝ посещение на фестивала е за представянето на кино лентата Evil Angels от 1989 година

Актрисата е споделила още, че последният път, когато е била в Кан, към този момент е била майка на три деца, малко преди да навърши 40 и си е мислела, че кариерата ѝ е завършила.
 Снимка 665103

" Това не беше нереалистично очакване за актрисите по това време. И единствената причина, поради която съм тук довечера и това продължи, е поради доста надарените актьори, с които съм работила, в това число мадам ла президент ", е споделила, имайки поради председателката на журито - режисьорката. Двете са работили дружно във кино лентата от 2019 година.

Актрисата е приключила речта си, изразявайки благодарността си към търпението на хората, на които не им е омръзнало да работят с нея и да я гледат на екран.
 Мерил Стрийп, Ан Хатауей и Емили Блънт още веднъж дружно 18 години след
Какво събра още веднъж Мерил Стрийп, Ан Хатауей и Емили Блънт

Една вълнуваща среща

В своята близо петдесетгодишна кариера Мерил Стрийп е била номинирана за цели 21 Оскара, като има извоювани три статуетки. Те са за присъединяване ѝ във филмите " Крамър против Крамър " (1980 г.), " Изборът на Софи " (1983 г.) и " Желязната лейди " (2012 г.), написа Variety.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР