Голямото завръщане на Митьо Пищова е факт! Любимецът на народа

...
Голямото завръщане на Митьо Пищова е факт! Любимецът на народа
Коментари Харесай

Искам, купон, искам разврат: Пищова дал 20 бона за пейсмейкър, ще "джаса" на морето

Голямото завръщане на Митьо Пищова е реалност! Любимецът на народа към този момент е във форма и още веднъж се отдава на обичаните си манекенки и купони, а даже стяга и нов конкурс „ Мис Топмодел на България “ на 29 юни в Свети Влас.

„ Хора, не съм починал! Оздравях! Цяло лято ще съм в Слънчев бряг с четири манекенки -две от Пловдив и две от Бургас. Бройките към този момент са 3999. Искам живот, желая, ваучър, желая разврат “, показа в неподражаемия си жанр пред „ България Днес “ бохемът от Арбанаси.

Само преди месец Димитър Маринов изповяда, че е броил 20 бона за пейсмейкър в немска болница. Откакто е с новата американска машина, Пищова е като пушка и не чувствал зной, а двете му нови любовници били в възторг от него.

„ Добре съм, ходя умерено към този момент, не се запъхтявам, джасам крепко. Имам две нови любовници на по 24 години. Един месец доста ме болеше, до момента в който машинката се настани, и още месец, до момента в който я одобри тялото. Но се привиква, в този момент няма проблем. Пия специфични американски медикаменти за 840 лева на месец “, показа Митьо.

През предишното лято Пищова се закрепи след едномесечни кални бани в Поморие. Престоят му е подарен от непосредствен другар за рождения му ден точно на Голяма Богородица на 15 август. След процедурите и почивката на морския бряг любимецът на народа се усеща като прероден.

Животът на Пищова е низ най-много от здравословни проблеми през последните години. В началото на декември 2020 година Митьо даде теле за курбан, откакто мина извънредно тежко през ковид. Година и половина по-рано се подхлъзна и нарани тежко три прешлена на гърба. В Израел лекари му вграждат пластини с болтове в гръбнака, които да го придържат.

Преди това Митьо претърпя два инфаркта, едвам не му ампутираха крайници поради гангрена, месеци наред бе лекуван във великотърновската болница, придвижваше се с проходилка у дома и съумя да се пребори за живота си. А по-късно лежа в болница и поради кръвоизлив в дебелото черво.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР