Овен Този вторник ще имате желание за празнуване. Организирайте парти,

...
Овен Този вторник ще имате желание за празнуване. Организирайте парти,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 16 април

Овен
Този вторник ще имате предпочитание за празнуване. Организирайте празненство, само че поканете определени хора, с цел да не си спечелите завистници.
Телец
Това е ден, в който да обърнете повече внимание на здравето си. Времето е положително за започването на диета или фитнес. А може и двете, само че в рационални граници.
Близнаци
Това е ден, който е подобаващ за признаването на неточности, които е добре да отчетете пред околните си. Ако желаете хармонични връзки ще би трябвало да се откажете от желанието си да сте победител непременно.
Рак
Това е ден за съществени проекти. Сега имате солидна основа в работата и в фамилията и можете самоуверено да рисувате картината на бъдещето ви.
Лъв
Този вторник е добре да отстъпите първото място на някой различен. Не заради проваляне, а поради опцията да погледнете нещата от различен ъгъл. Ще ви е от изгода.
Дева
Днес с лекост ще намерите изгубена движимост или ще възобновите остаряло другарство. Не постоянно нещата ще се получават толкоз елементарно, за това не горете мостове зад себе си.
Везни
Това е ден, в който е добре да пазите в загадка желанията си. Дори да желаете да се похвалите с нещо - най-добре изчакайте известно време. Съвсем скоро обстановката може да се промени.
Скорпион
Този вторник може да си поемете мирис. Нищо от това, което е планувано няма да се осъществя в цялостна степен, тъй че ви чака непредвидена почивка. Насладете й се.
Стрелец
Този вторник може да отделите 1-2 часа за фантазии. Набележете си близко място, което да посетите в скоро време и което да посещавате постоянно.
Козирог
Този вторник очаквайте непредвиденото. Следвайте разпоредбите, само че може да бъдете сюрпризирани от още по-добър процес на събитията.
Водолей
Този вторник обсъдете проектите си със фамилията. Може да се окаже, че всички дружно имате по-добри хрумвания, които ще ви подсигуряват незабравими завършения.
Риби
Този вторник може да се надявате на знак от Съдбата. Ако не го забележите действайте по този начин като че ли сте го забелязали. А и въобще нужна ли ви е странична помощ?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР