Овен- Мото на седмицата: Винаги правя нещо революционноТази спокойна седмица,

...
Овен- Мото на седмицата: Винаги правя нещо революционноТази спокойна седмица,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп от 29 август до 4 септември

Овен- Мото на седмицата: „ Винаги върша нещо революционно ”

Тази спокойна седмица, която ще премине с равномерно муден ход би се понравила на всеки различен, само че не и на вас. Вие желаете да действате, освен независимо, само че и със съдружници. Мнозина ще се впуснат в интензивно присъединяване в светския и обществен живот, което първо ще им бъде забавно, само че след това това ще им се стори много досадно. Втората половина на интервала е преход от потребното към приятното. Настроението ви ще бъде несигурно и изменящо се, а здравето ви ще се въздейства от самочувствието.

Благоприятни дни – 03, 04.09.

Бъдете деликатни – 29, 30, 31.08.

Телец- Мото на седмицата: “Говори за неприятното, хубавото ще пристигна единствено “.

Първата половина на седмицата ще сте настроени за отмора, само че вашата природа не ви разрешава изцяло да се отпуснете. Вътрешното ви възприятие за дълг ви кара да се грижите за всичко. Вероятно ще получите прелестно, а може би дълго чакано уведомление. Нараства ползата на противоположния пол към вас. В любовта обаче не бъдете екстравагантни, а се отнасяйте по-критично към себе си, защото ще смутите с държанието си обичания човек. Дръжте краката си на топло, а главата на студено.

Благоприятни дни – 29.08.

Бъдете деликатни –01, 02.09.

Близнаци- Мото на седмицата: „ Мисълта е креативен развой на свободата ”

Практически седмицата е за вас удобна. Атмосферата на естетика и съгласие не може да не ви радва. Позитивно ще се развиват връзките, които стартират в този интервал. Не крийте възприятията си, действайте бързо и уверено. Не се опасявайте да поемете самодейността. Подходящо време за всевъзможни занимания. Изключение вършат последните дни, когато отрицателни трендове могат внезапно да ви припомнят за себе си. Ако се концентрирайте върху това, което фактически е значимо, останалото ще се подреди от единствено себе си.

Благоприятни дни – 30, 31.08.

Бъдете деликатни –03, 04.09.

Рак- Мото на седмицата: „ Прави каквото мислиш, да става каквото ще ”

Вашите грижи и отговорности ще се окажат прекалено много и всичко ще лежи на вашите рамене. Околните ще ви се костват безучастни и безотговорни. Вероятно ще имате различия с по-старото потомство, което не схваща доста от вашите хрумвания и визии. Опитите да обяснявате ще са цялостна загуба на време. Ако желаете да избегнете споровете, покажете, че сте подготвени да слушате и приемате препоръките и рекомендациите им. Възможни са финансови проблеми или непредвидени разноски. Ако действате безогледно, това може да стане мотив за жалост.

Благоприятни дни – 01, 02.09.

Бъдете деликатни – 29, 30, 31.08.

Лъв- Мото на седмицата: „ Не можеш да изпиташ нещо същинско, в случай че имаш граници, към себе си ”

Енергията на интервала покачва освен възприятието ви на отговорност, само че и устрема да контролирате всяка обстановка, в която директно участвате. Няма обаче да останете без свита и поддръжка. Вашата неприкритост и откровеност ще се харесва на близките. Краят на седмицата е кондензиран с спорни страсти. На път или по-далече от вкъщи ще имате забавна среща. Успеха на запознанството ще зависи от това, до каква степен съществено сте настроени за смяна в персоналния живот.

Благоприятни дни – 29, 30, 31.08.

Бъдете деликатни – 01, 02. 09.

Дева- Мото на седмицата: „ Вярвай, надявай се, бит. “

Все още не можете да се адаптирате към измененията в характера на звездните въздействия. Не е желателно да предприемате обилни промени. От позиция на връзката, тази седмица не е изключително удобна. От една страна сте открити за контакти, от друга - говорите прекалено много и не каквото би трябвало и с това обиждате близките. Ако бъдете  по-деликатни, ще спестите на околните си излишно пострадване. Финансовата картина е неразбираема. Парите идват и си отиват.

Благоприятни дни – 01, 02.09.

Бъдете деликатни –03, 04.09.

Везни- Мото на седмицата: „ Седем пъти премерете преди да отрежете. “

Седмицата стартира и приключва в минорни тонове, само че в средата ѝ е допустима приятна изненада, което да стане състоятелен мотив за жизненост и оптимизъм. Продуктивен интервал, когато може да се занимавате с креативна активност, да вършиме проекти, да сключвате покупко-продажби. Любовните връзки могат да се окажат нестабилни, с прочувствени възходи и падения. Склонни сте да вярвате елементарно на клюки и непроверена информация, само че внимавайте! Не се оставяйте да наливат масло в огъня ви.

Благоприятни дни – 03, 04.09.

Бъдете деликатни – 29, 30, 31.08.

Скорпион- Мото на седмицата: „ Въпрос на усет ”, споделила котката и си облизала дупето.

Животът ви ще върви по авансово набелязания проект. Ще изглеждате дръзки и предизвикателни в очите на противоположния пол. Дълбоко в себе си няма да ви е все едно какво усещане оставяте в близките. Лошото е, че когато започнете да действате, не знаете по кое време да се спрете. Финансовата обстановка ще остане постоянна, въпреки и без спомагателни приходи. Има възможност да се осъществя отдавнашно ваше предпочитание, изискванията, за което са узрели незабележимо.

Благоприятни дни – 29.08.

Бъдете деликатни –01, 02.09.

Стрелец- Мото на седмицата: „ И ти ще познаеш истината, а истината ще те направи свободен ” /Ев. Йоан/

Съдбата през тази седмица ще е благосклонна към вас. Старайте се да не пропуснете дребните шансове, които ви се оферират. Има възможност по вашите планове да получите внимание от страна на значими хора. Предстои да узнаете нещо ново. Откритието, което ще извършите ще бъде по-скоро ненадейно, в сравнение с неприятно, само че в първия миг може да изпитате отчаяние. След известно време, обмисляйки обстановката, вие ще стигнете до напълно разнообразни заключения. Постарайте се да не се претоварвате умствено и прочувствено.

Благоприятни дни – 30, 31.08.

Бъдете деликатни –03, 04.09.

Козирог- Мото на седмицата: “Искам и ще го направя. “

През тази седмица ще би трябвало да деянията упоритост и самообладание. Напълно е допустимо да доведете до край започнатите планове. Собствените ви положителни хрумвания не са задоволителни. Понякога ще ви въодушевяват и другите. Нещо може да повлияе върху самочувствието ви и заради това ще се чувствате не напълно добре. В края на интервала спад на ентусиазма, възприятие на скука и прочувствено безсилие. Нужно ви е да се отпуснете, да останете малко време сами със себе си и по този начин да презаредите още веднъж батериите.

Благоприятни дни – 01, 02.09.

Бъдете деликатни – 29, 30, 31.08.

  Водолей- Мото на седмицата: „ На дерзаещите и ориста им оказва помощ.

Периода е неустойчив, звездните въздействия са променливи, а вашето въодушевление непостоянно. Може да удивите близките с непредвидени действия, смели разсъждения, ексцентричен взор върху нещата. С вас е забавно, само че и смущаващо - едни хора притегляте, други отблъсквате. Няма да е зле, в случай че до вас има човек с богат витален опит и с помощта на него ще можете да избегнете много неточности. Жизненият ви капацитет последователно ще нараства съразмерно на самочувствието ви.

Благоприятни дни – 29, 30, 31.08.

Бъдете деликатни – 01, 02. 09.

Риби- Мото на седмицата: “Всеки залез носи успокоение, всеки изгрев носи вяра. “

Началото и края на седмицата ще са заредени с по-негативни трендове. Ще имате разнообразни мотиви за безредици и безпокойства, което ще ви разсейва и отклонява вниманието от главните неща. Здравето или самочувствието ви могат да пострадат в резултат на нервното напрежение. Не се отхвърляйте да поддържате връзка с другари - от тях ще получите поддръжка. Средата на интервала е нещо друго. В
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР