Овен Любовните дела са на предни позиции за повечето Овни

...
Овен Любовните дела са на предни позиции за повечето Овни
Коментари Харесай

Хороскоп за 25 септември: За 3 зодии денят няма да е много успешен

Овен Любовните каузи са на предни позиции за множеството Овни през днешния ден. В петък се обрисуват приятни страсти, само че и благоприятни условия за материални доходи. Възползвайте се от събитията и наблегнете на контактите. Ще имате изгода от тях. Предоставя ви се опция да сключите преференциално договори по дълготрайни контракти.
Телец
Телците ще имат един добър ден с помощта на своята дипломатичност. Петък изисква от вас отсрочване на по-сериозните занимания. Денят идва с нови провокации в материалната област. Изгодните благоприятни условия се съпровождат и от неподходящи въздействия, така че бъдете доста внимателни.

Близнаци
За Близнаци петък се явява финален ден за неизяснената фамилна конюнктура и компликациите във взаимоотношенията. Денят ще бъде благополучен за вас, в случай че приемете събитията, без да се пробвате да измененията нещо или някого. Днес би трябвало да бъдете по-скоро отстъпчиви и прощаващи.

Рак
В петък вие ще се чувствате “господари” на ситуацията и ще овладявате всевъзможни обстановки. Вашият престиж е непреклонен и разчитайте най-много на положителната си вътрешен глас, няма да ви подведе, ще имате потребен ден. В службата се постанова да бъдете уравновесени. Един спор там може да аргументи проблеми.

Лъв
Лъвовете са в неприятно въодушевление и могат да провокират неприятни последствия в петък. Иначе денят е с положителна характерност за професионалните ви каузи. Ще се радвате на хармонични взаимоотношения с сътрудници и шефове. Не подценявайте опита и мнението на по-компетентните. В персоналния живот са вероятни проблеми.

Дева
Девите в петък са застрашени от кавги при общуването си с другите – у дома и на работното място. Важно е да запазите успокоение и да се постараете да хармонизирате връзките с обичания човек. Не влизайте в разногласия. В бизнеса не разчитайте на съдружници.

Везни
Везни, в петък се въздържайте по отношение на разправии и спорове. Петък е с положителни вероятности за работата ви, само че е належащо да деянията повече старание и целеустременост. В персоналния живот ще се чувствате пълноценни – триумф в любовта, хармонизиране на фамилните връзки. В петък финансите ви са постоянни.

Скорпион
За по-голямата част от знака денят е много зает, наподобява най-вече ще ви интересуват материалните каузи. Наблегнете на контактите, обрисуват се преференциални вероятности. Приятелите и хората към вас са много търпеливи и ви простят доста неточности и обиди, с цел да си позволите едно нелоялно държание.

Стрелец
Стрелците са неудовлетворени от развиването на тази седмица. Петък се свързва с много работа, само че имате благоприятни условия за настоятелен прогрес и изява на качествата. Разрешаването на дилемите ще ви коства нерви, само че е доста значимо да бъдете свързани и да се пазите от спорове. Не подценявайте мнението и препоръките на сътрудници. Съобразете се с желанието на половинката ви да разпуснете измежду другари.

Козирог
За Козирог петък ще бъде прелестен и съразмерен. Добри благоприятни условия оферират срещите и диалозите, още повече че делата ви се нуждаят от изчерпателна информация. Не е изключено да бъдете облагодетелствани с приемане на мечтани подкрепи. Заемете се с неотложните задания и по опция избягвайте споровете, единствено ще си скъсате нервите.

Водолей
Някакво неприятно уведомление в дома ви може да ви тормози в петък, само че другояче сте мобилизирани денем. Притискат ви паричните проблеми и тези от вас, които имат бизнес, ще подхващат път за изясняване на партньорските взаимоотношения. Петък, погледнат от професионална позиция, е доста потребен и ще донесе материални облаги на множеството от вас.

Риби
Денят е сполучлив за креативна изява и във връзка с материални каузи. Лошо уведомление от родственик може да ви ядоса. Доста противен е служебният ден и се постанова да потиснете страстите и да не взимате съответна страна при скандална конюнктура, това може доста да ви навреди. Днес ще задоволите любовните си ползи. Ще празнувате някакво събитие, което е от особена значимост за вас. Някои са напрегнати в очакване на височайшe посещаване в службата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР