Известно е, че много жени не изпитват оргазъм в леглото

...
Известно е, че много жени не изпитват оргазъм в леглото
Коментари Харесай

Вижте 5 научни факта за оргазма, които ще ви изненадат

Известно е, че доста дами не изпитват оргазъм в леглото толкоз постоянно, колкото им се желае.
Всъщност това е нещо всекидневно. Сексолозите настояват, че към 25% от техните пациенти се оплакват от липса на оргазъм при другарство с сътрудник. Оргазмът е внимателно нещо и всичко може да го " изплаши " - мигрена, паника, физическо неразположение и т.н. 
Освен това, всеки от нас има полови желания (физиологични и психологически), за които постоянно забравяме в леглото. Спомнете си в каква поза най-често постигате оргазъм, защо си фантазирате и се пробвайте да пресъздадете тази обстановка, като си легнете с обичания човек. Така тялото ви по-лесно ще се настрои да получава наслаждение.
Експертите сексолози твърдят, че до висшата приятност ще достигнете по-лесно, в случай че:
- вършиме обич във вълнени чорапи - топлите крайници усилват вероятността от оргазъм с 30%, настояват холандски учени; 
- интелигентността на колегата е по-висока или равна на интелигентността на дамата - това са открили немски учени.
- сътрудникът е много богат - колкото по-висок е приходът на мъжа, толкоз по-чести са женските оргазми - до това умозаключение са стигнали учени от Австралия; 
- вършиме секс върху чаршафи с изумруден цвят - това възбужда въображението и прибавя смелост; 
- преди секс изяждате порция ванилов сладолед - той ускорява половите чувства и прави оргазма по-ярък и кондензиран.

Секс за здраве 
1. Жените, които постоянно изпитват оргазъм (със или без партньор), понижават риска от рак на гърдата с 15%, рак на вътрешните полови органи - с 15%, инфаркт - с 12,7%, инсулт - с 10%, заболяването Алцхаймер - с 19,2%. 
2. Френски сексолози са открили, че дамите, постигнали оргазъм, се усмихват 2,5 пъти по-често от дамите, които не са осведомени с това чувство. Причината за това е, че по време на оргазъма се освобождава ендорфин - хормон, виновен за положителното въодушевление. Същите проби сочат, че хората, които вършат секс по-малко от два пъти седмично, са два пъти по-податливи на промени в настроението от тези, които имат постоянен полов живот.
3. Диетолозите предлагат секса като средство за намаляване - по време на висшата приятност тялото създава фенилетиламин, тягостен апетита. 
4. Оргазмът оказва помощ да се отървете от безсънието - облекчава напрежението, насъбран денем, отпуска тялото, като по този метод го приготвя за сън.
5. В момента на оргазъм изпитваме физиологични реакции, които спомагат за угнетяване на инфекцията (повишаване на температурата, интензивен пулс, изпотяване).
Във връзка с оргазма секс терапевтът Татяна Ковалева споделя:
„ Ненапразно споделят, че оргазмът на дамата се случва най-вече в главата ѝ. Опитайте се да създадете допустимо най-спокойна среда, не решавайте значими въпроси и не ппланирайте нищо в съзнанието си директно преди любовната игра. Важно е какъв брой привлекателни се чувствате - изберете красиво долни дрехи, изкъпете се. Ще се почувствате леки и мечтани. Що се отнася до самата " практическа " част, използвайте по този начин наречената техника " люлка ". Редувайте стимулирането на клитора и точката G. Първо, сътрудникът гали клитора (почти до оргазъм), по-късно G-точката и вагината като цяло, след което повтаря " цикъла ". С постоянни " тренировки " в един миг клиторният оргазъм ще се трансформира във вагинален и ще стане още по-разтърсващ и бездънен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР