Понякога в една връзка можем да стоим дълго, преди да

...
Понякога в една връзка можем да стоим дълго, преди да
Коментари Харесай

Ако не правите заедно тези 5 неща, не сте един за друг

Понякога в една връзка можем да стоим дълго, преди да разберем, че връзките са изчерпани или че просто с този човек не сме един за различен.
Колкото и тривиално да звучи, в последна сметка, всеки от нас желае да е благополучен и обичан. И в случай че не се усеща по този начин, е по-добре да напусне тези връзки, с цел да откри естетика някъде другаде.
Има някои ясни индикатори, които ни ориентират дали с колегата ни сме в действителност един за различен. И в случай че те отсъстват във връзката ни, ясно е, че бъдещето няма да е розово. Вижте кои са те:

Не се смеете дружно
Смехът е здраве, смехът е любов и прилив на хормони на щастието в нашето тяло. Ако с вашия сътрудник все по-рядко се смеете дружно или пък смехът в никакъв случай не е бил основна част от връзката ви, помислете дали желаете такива безрадостни връзки. Животът е прекомерно къс и минава доста бързо, с цел да го изживеем без споделени усмивки с обичания.

Не планирате дружно
Ако във вашата връзка липсват взаимни планувания, разисквания на нещата, които желаете да вършиме в фамилията или работата си, това е признак за дисбаланс в връзките. Една здравословна връзка, колкото и условно да е това определение, се нуждае от реципрочност и споделеност. А в случай че проектите ви не включват мнението на колегата, защо сте с него/нея въобще?

Не разговаряте
В една любовна връзка е ясно, че сексът и пристрастеността с времето стават по-умерени и утихват, не са както в първите години. И в тези към този момент по-улегнали години това, което поддържа връзката е общуването. Ако с колегата не разговаряте, не обсъждате и не споделяте нещата, които ви вълнуват, все по-малко " лепило " ще остава във вашата връзка и бъдещето ѝ няма да е по никакъв начин розово.

Не се подкрепяте в сложни моменти
Всеки човек има потребност от окуражаване и рамо, на което да се облегне в тежък миг. И най-логично е в такива житейски обстановки, индивидът, с който сме най-близки, да ни поддържа най-вече. Ако обаче във вашата връзка не усещате тази поддръжка, замислете се обикновено ли е това? Искате ли да те в връзки с човек, който пренебрегва тъгата и болката ви? Мисля, че не.

Не си простите
Човешко е да бъркаме, божествено е да извиним, гласи една мъдра мисъл. А в една интимна, любовна връзка кой не е прегрешавал или стъпвал изкривено, по един или различен метод? Прошката е значителен детайл в връзките ни с другите, а най-много с индивида, с който споделяме живота си. Ако не умеете да си простите някои от тези неволни неточности, може би не сте един за различен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР