ОвенЕдинственото, по-велико от могъществото на ума, е смелостта на сърцето.Красив

...
ОвенЕдинственото, по-велико от могъществото на ума, е смелостта на сърцето.Красив
Коментари Харесай

Любовно пожелание за 5 февруари според зодията

Овен

" Единственото, по-велико от могъществото на мозъка, е смелостта на сърцето. "

" Красив разум "
Телец

" Изкуството на любовта е значително изкуството на постоянството. "

Алберт Елис
Близнаци

" Знаеш, че е обич, когато всичко, което искаш, е той да бъде благополучен, даже ти да не си част от неговото благополучие. "

Джулия Робъртс
Рак

" Няма нищо по-убийствено от това да обичаш от все сърце, въпреки и да съзнаваш, че другият не го заслужава, и колкото и да се опитваш, да не можеш да го забравиш. "

Съмърсет Моъм, " Обикновена случка "
Лъв

" Ако имах цвете за всякога, когато си мислех за теб, бих могъл да вървя в градината си вечно. "

Алфред Тенисън

Дева

" Всички сме малко странни. А животът е чудноват. И когато открием някой, чиито странности са съвместими с нашите, ние се причисляваме към тях и изпадаме във взаимно задоволяващи странности - и го назоваваме обич - същинска обич. "

Робърт Фулхум
Везни

" В твоята светлина се узнавам да обичам. В твоята хубост, по какъв начин да правиш стихове. Танцуваш в гърдите ми, където никой не те вижда, само че от време на време го виждам и тази панорама се трансформира в това изкуство. "

Руми
Скорпион

" Една същинска връзка е тази, в която човек е свободен да бъде себе си – да се смее с мен, само че в никакъв случай на мен. Да плаче с мен, само че в никакъв случай поради мен. Да обича живота, да обича себе си, да обича да бъде обичан. Тази обич се базира на независимост и в никакъв случай не може да се роди в ревностно сърце. "

Лео Бускалия
Стрелец

" Ти и аз! Няма свят отвън двама ни! Миналото е забравено, а няма бъдеще. Има единствено мигове, в които се вкусва безкраят на опиянението. "

Асен Златаров
Козирог

" Да обичаш значи да намериш в щастието на различен своето лично благополучие. "

Лайбниц
Водолей

" Веднага сърцето ми се раздвижва в гърдите ми единствено щом те видя, а гласът не излиза и езикът се чупи. Тънък огън бързо се появява върху кожата, а очите към този момент не виждат и ушите бучат. "

Сафо
Риби

" Обичам те: Тези любовни изречения, които се повтарят толкоз постоянно, в никакъв случай не са идентични. Всички те звучат еднообразно, само че всеки има непорочен и уединен живот, в случай че можеш да го схванеш. И в никакъв случай не се уморявайте да повтаряте едни и същи думи: вие ще изпита страстта, която душата изпитва, когато види първата звезда да се появи и по-късно, с напредването на нощта, тя я вижда да се повтаря в други звезди, с разнообразни отблясъци и една душа. "

Педро Салинас
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР