Всеки трябва да даде своя принос за родината, заяви Александър

...
Всеки трябва да даде своя принос за родината, заяви Александър
Коментари Харесай

Титан на мисълта! Плеймейтка простена: В България вече няма мъже! После стигна до разтърсващи разкрития защо е така…

Всеки би трябвало да даде своя принос за родината, съобщи Александър Балкански във връзка концепцията служители да влизат в армията  
" В България към този момент няма мъже! Казармата ще ги научи на образование и ще кали душeвността им. Трябва да е наложителна за всички от мъжки пол. "

Това съобщи пред " България Дне с " носителката на купата " Мис Плеймейт " Михаела Тодорова във връзка информацията, че служители може да влизат в армията, преди да стартират работа на държавна работа.

Балкански е срещу изпращането на бойци в Украйна

Идеята за наложителна работа за държавните чиновници на Министерство на вътрешните работи и правосъдната система към момента се обмисля от Министерството на защитата и няма подготвен план за закон. Промените са свързани с неналичието на хора в армията, която надминава 22%, и въвеждането на частична или цялостна работа в останалите страни в Европа и НАТО.

Здравко има топли мемоари от армията

" Българинът би трябвало да даде своя дълг към родината, без значение от сферата, в която работи. ", изрично беше пред вестника и цирковият актьор Александър Балкански. По негови думи армията ни би трябвало да служи за ползите на страната и не би трябвало да се изпращат наши бойци в Украйна.

" Защо Швейцария е постоянно неутрална? Да би спокойно седяло, не би знамение видяло. Трябва да запазим неутралитет ", добави Балкански.

На противоположно мнение е артистът Здравко Желязков от дует " Ритон ":

Латинка Петрова не утвърждава нещо да е по насила

" Не би трябвало хората да се принуждават да дават военна работа. Всичко наложително е неправилно и демотивиращо. Против тези неща съм. Единствено би трябвало да се съблюдават публичните закони, когато са признати от цялото общество. Ако страната желае да наложи закон, би трябвало първо да се допита до хората ".

Вече стана ясно, че следва и нарастване на заплатите с 30% и закупуване на нова техника за военните. След тези промени държавниците ще преценяват дали ползата към службата е повишен и има ли смисъл да се вкарва военна работа.

" Ако се вдигнат заплатите на военнослужещите, тъй като, доколкото знам, са извънредно смешни и ниски, ще имаме постоянна войска и няма да има насилствена казарма ", сподели още половинката на Катя от " Ритон ".

Здравко си спомня за своята военна работа, от която е останал с топли мемоари, само че също по този начин я дефинира и като " загуба на време ".

" Създават се другарства, построява се воля и физическа подготовка. Отразява се позитивно, само че неприятното в тази ситуация е, че губиш години от младостта си, в които можеш да влезеш във висше образователно заведение и да започнеш да се реализираш в живота ", показва изпълнителят.

Актрисата Латинка Петрова също е срещу концепцията на политиците за чиновнически дълг в армията.

" Казармата би трябвало да е акт на благосклонност, на личностно чувство и да е добре платена от страната. Не е редно да е насилствена никога, тъй като ще стане, както едно време, когато принуждаваха учениците да вървят на военни образования. Абсолютно ненужно е. Работниците в правораздаването нямат нищо общо с войската и не би трябвало да се обременяват ", даде своята позицията Петрова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР