Овен Чувствате се като риба във вода, когато трябва да

...
Овен Чувствате се като риба във вода, когато трябва да
Коментари Харесай

Хороскоп за събота

Овен
Чувствате се като риба във вода, когато би трябвало да изразите с думи комплицирани мисли, а и всички в близост рабират, какви забележителни хрумвания имате. Сред Вашите слушатели може да се окажат и сътрудници, и баби и дядовци, и обичания човек, и дребната Ви сестричка със своя другар –рокер, а и кой ли още не. Умеете да се изказвате за неща, които е мъчно да бъдат облечени в разбираеми думи, и то по подобен метод, че всички да си помислят: „ Как и аз не се сетих за това! ”. Това е рядко дарование и Вие, благодарение на своя гений, ще съумеете да постигнете големи триумфи.

Телец
За каквито и да било съществени инициативи, денят не е подобаващ. Телците са в безгрижно въодушевление и да се захващат с това, което надали ще съумеете да доведете до край. Ще се появят някакви битови проблеми, само че те няма да са толкоз обилни,че да скапват настроението Ви. Добре минават всевъзможни развлекателни мероприятия, в организацията на които взимате присъединяване. Може да поканите на посетители сътрудници и другари: спонтанна колекция би минала доста радостно. Романтично настроените Телци няма да изтърван опцията да пофлиртуват, само че надали ще стартират дълготрайни връзки през този ден.

Близнаци
Ако от извесно време воювате за връзките, то в този момент може да настъпи решаващия миг. Трудно е да се каже, за какво сред двама души нещо се трансформира, само че в живота се случва и по някое събитие, което да отхлаби напрежението. Поемете си надълбоко въздух и ще забележите, че се трансформират освен неща, свързани с Вашия сътрудник или дори динамичността на Вашата двойка, а най-много вътрешното Ви положение. Затова си дайте още един късмет, от който и двамата ще бъдете задоволени.

Рак
Помислете, за какво не Ви харесва у Вашия човек тази или онази линия. Може би с нея изцяло може да се помирите, в случай че им сложите друго наименование?... Например не плямпало, а обшителност; не измамник, а мечтател. Днес е удобен ден за опити и самовнушения. Опитайте!

Лъв
Днешният ден е подобаващ за самовглъбяване в своя вътрешен свят и за търсене на отговори вътре в себе си. Ще бъдете настроени хармонично и подготвени да помогнете на околните хора. В връзките с деловите сътрудници може да се стигне до преобразувания, нужни за по- нататъшното съдействие. Ако употребявате някакви лекарства, през целия ден избягвайте използването на спиртни питиета. Бъдете деликатни и не се самозалъгвайте.

Дева
Смятате, че няма нищо по-добро от опцията за избор? Увереността, че в случай че не проработи вид А, проект Б наподобява преуспяващ, а проект В въобще не се нуждае от доработване, мигновено покачва Вашето въодушевление. Какво пък, за днешната вечер може и да не Ви потрябват толкоз доста проекти, само че съществуването им няма да Ви навреди! Нещата ще се подредят по този начин, че ненадейно ще Ви посети непосредствен човек, който ужасно доста се нуждае от Вас.

Везни
На процедура няма от кой-знае какво да се оплаквате, само че в този момент освен Вие, само че и всички представители на Вашия зодиакален знак, не са в положително разположение на духа. Склонни сте към недоверчивост и на всички места Ви се „ мяркат ” интриги и заприказва, а това не е от изгода нито за деловите, нито за персоналните връзки. Старайте се да запазите въпреки и външно успокоение и наблюдавайте развиването на нещата. Това е по-добре, в сравнение с незабавно да се хвърляте в пердах с враговете, без значение дали те са действителни или мними. Жизненият Ви тонус е намален, а това значи, че би трябвало да се пазите. При това звездите Ви поучават, да не се отказвате от занимания със спорт и всякаква физическа интензивност, единствено че всичко е хубаво, когато е с мярка.

Скорпион
Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И дори доста добре знаете, че не бихте могли да извършите нищо повече за решение на този спор. А и Вашата половинка прелестно схваща това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и смяната да не е в вярната посока... Това ще стане през днешния ден и по тази причина бъдете подготвени за всичко.

Стрелец
Днес настроението няма да бъде доста устойчиво. У Вас ще се появи предпочитание да научите нещо ново и да се покажете от непредвидена страна. Добре ще преминат срещите Ви с другари и е значимо през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е пораждане на нови хрумвания за творчество, само че ще бъде много комплицирано те да се развият, тъй като доста ще се отвличате по други задания.

Козирог
Отношенията ви с роднините през този ден ще бъдат положителни. Може да поискате извинеие от тези, които, волно или несъзнателно, сте обидили. Настроението Ви в първата половина на деня ще бъде устойчиво. Ше се появят нови креативен хрумвания. Благоприятно ще се подреди общуването с децата. Желателно е да отделите малко време за развлекателни мероприятия - концерт или галерия. Вечерта бъдете внимателни при работа с електроуреди.

Водолей
Винаги се грижите за обкръжаващите Ви хора, и напълно не Ви е безразлично по какъв начин се усещат, и какво е тяхното въодушевление. Няма да Ви е все едно, в случай че някой от тях се тормози за живота си, или за своето здраве и пари. Винаги може искрено да се поговори с Вас. Въпросът обаче е, получавате ли и самите Вие задоволително поддръжка? Ако отговорът Ви е „ не ”, може би просто сте не запомнили, да поискате помощ. Днес е уместно време, да си дадете сметка изказвате ли, въпреки и от време на време, гласно своите потребности. Помислете, дали и приятелите Ви нямат предпочитание въпреки понякога да Ви оказват помощ.

Риби
Днес вероятно ще Ви повърви в работи, изискващи повече фикция, в сравнение с традиционализъм. Новите Ви хрумвания са толкоз хубави, че заобикалящите Ви с готовност ще се захванат да оказват помощ за тяхната реализация. Може да се вършат огромни покупки и въобще да се разпораеждате със своите гинанси, като може да сте сигурни, че интуицията няма да Ви подведе. Желателно е, да въведете ред в връзките си с близките. За задачата можете тактично и внимателно да изкажете натрупалото се у Вас неодобрение и своите искания, или да извършите личните си отдавнашни обещания. Помнете, че всевъзможни различия и спорове през този ден може да бъдат урегулирани относително елементарно. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР