Отзвук на жестокото убийство на журналистката Виктория Маринова в Русе

...
Отзвук на жестокото убийство на журналистката Виктория Маринова в Русе
Коментари Харесай

Народното събрание обмисля законодателни промени след убийството в Русе

Отзвук на жестокото ликвидиране на журналистката Виктория Маринова в Русе имаше и в Народното събрание. Обединените патриоти оферират законодателни промени за отпадане на съкратеното правосъдно разследване при тежки закононарушения.

,,Има не един от сходните случаи, в които те се признават за отговорни, възползват се от по този начин нареченото правосъдно разследване. Вместо пожизнен затвор, примерно получават 20 години. Излежават от тях 15 и по-късно излизат и още веднъж убиват. Такъв е казусът с убитата Вероника от Велико Търново'', съобщи Искрен Веселинов, зам.-председател на ПГ на Обединени патриоти.

,,Още няма текстове, върху които да се произнесем.Очевидно е, че тя е обвързвана с жестокото ликвидиране на Виктория Маринова. За страдание, всеки следващ акт на такава покруса не може да заличи случилото се. Ще се отнесем както към всеки законопроект,ще го разгледаме, само че истината е, че би трябвало да си създадем доста въпроси за заобикалящата ни среда и за превантивните ограничения, които се взимат'', разяснява по тематиката и Крум Зарков от Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР