Отвори най-модерния авиационен учебен център в регионаНовият тренировъчен център на

...
Отвори най-модерния авиационен учебен център в регионаНовият тренировъчен център на
Коментари Харесай

Wizz Air инвестира над 30 млн. евро в Унгария

Отвори най-модерния авиационен образователен център в района

Новият подготвителен център на Wizz Air е в непосредствена непосредственост до интернационалното летище на Будапеща „ Ференц Лист “

Нискотарифният транспортьор Wizz Air откри подготвителен център на повърхност от 3800 кв.м. в Будапеща, Унгария. Новата база е основен стадий в развиването на самолетната компания, която си е сложила за цел да построи флотилия от 300 самолета.

Тренировъчният център е създаден от унгарската компания за недвижими парцели WING и все още е една от най-модерните авиационни бази за образования в Европа, оборудвана с два симулатора за цялостен полет от серията Airbus A320 CAE 7000XR.

Като част от 10-годишно съглашение, компанията за авиационните подготвителни стратегии CAE ще достави обучителни услуги в центъра на Wizz Air и в същото време ще оперира и поддържа подготвителното съоръжение на самолетната компания.

Центърът разполага също с тренажор за кабинен екипаж за спешна евакуация на TFC и с последно потомство тренажор за действителна противопожарна подготовка V9000 Commander на Flame Aviation. На едно място могат да се организират всички образования за водачи и кабинен екипаж.

При цялостен потенциал, подготвителният център може да поеме образованието на до 300 души на ден, идващи от цялата мрежа на Wizz Air, посредством занятия в образователни зали и на практика извършения като симулации в кабина и по време на полет. Първоначалните образования и систематичните наземни тренировки, както и квалификационните образования, също са част от плануваната стратегия.

Центърът е оборудван с два симулатора за цялостен полет от серията Airbus A320 CAE 7000XR

Новият образователен център ще бъде хазаин на академията за водачи на Wizz Air, стартирала през септември в Унгария, в която младежи без никакъв или с дребен летателен опит могат да получат лиценз за търговски летци и вероятността да работят като водачи в Wizz Air.

Инвестицията на Wizz Air в центъра възлиза на повече от 30 млн. евро. С алтернатива за прибавяне на трети симулатор, самолетната компания се приготвя за предстоящ напредък и постигане на задачата за флотилия от 300 самолета и 10 хиляди души екипаж, пренасяща 100 милиона пасажери на година.
още по тематиката
WING е създала плана въз основа на дълготраен контракт за лизинг с Wizz Air. Имотът е в непосредствена непосредственост до интернационалното летище на Будапеща „ Ференц Лист “ и съставлява най-модерния авиационен образователен център в Унгария и целия район, акцентира Ноа Щайнберг, ръководител и основен изпълнителен шеф на WING.

„ Унгарското държавно управление си сложи две съществени цели, когато трансформира интернационалната търговия в приоритет на своята външна политика: да помогне на локални компании да се конкурират на експортните пазари и да притегли задгранични вложения в Унгария. Нито една от тези цели не е постижима без добра транспортна инфраструктура “, разяснява Томаш Менцер, държавен секретар по осведомителните и интернационалните въпроси.

По неговите думи, като дребна и отворена стопанска система, за Унгария е от жизненоважно значение да бъде елементарно и бързо налична. „ Именно тук Wizz Air играе основна роля като най-голямата самолетна компания в Централна и Източна Европа “, сподели Менцер и добави, че компанията може да продължи да разчита на поддръжката на държавното управление в стопански, дипломатически и различен аспект.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР