Руският външен министър Сергей Лавров се съгласи с твърдението, че

...
Руският външен министър Сергей Лавров се съгласи с твърдението, че
Коментари Харесай

Сергей Лавров: Партньорството на Русия с Европа не е актуално поне за едно поколение

Руският външен министър Сергей Лавров се съгласи с изказванието, че Европа като сътрудник за Русия не е настоящ най-малко за едно потомство. Така той разяснява изказването на Дмитрий Тренин, теоретичен шеф на Института за международна военна стопанска система и тактика, член на Съвета по външна и отбранителна политика.

„ Не мога да не се съглася, ние усещаме това на процедура съвсем всеки ден “, сподели Лавров на XXXII-то заседание на Съвета по външна и отбранителна политика (SWOP).

" Много са обстоятелства, които, би трябвало да се признае, приказват в интерес на сходна прогноза. И освен съгласно нашите чувства, ние считаме тази прогноза за вярна “, добави Лавров.

Ръководителят на съветското външно министерство напомни, че след неуспеха на контранастъплението на въоръжените сили на Украйна на Запад стартира да пропагандира „ нова искрено погрешна теза “, че съветският президент Владимир Путин „ няма да спре до Украйна “.

" Западът изхожда от обстоятелството, че участието на Украйна в НАТО е свещено и Русия в никакъв случай няма да посегне на това свято нещо “, означи министърът. „ Сега реториката е диаметрално противоположна ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР