Аня Тейлър-Джой изглеждаше толкова бляскава в Кан, че е трудно

...
Аня Тейлър-Джой изглеждаше толкова бляскава в Кан, че е трудно
Коментари Харесай

Зашеметяващата Аня Тейлър-Джой е неузнаваема, след като обръсна главата си за новия филм Лудия Макс

Аня Тейлър-Джой изглеждаше толкоз блестяща в Кан, че е мъчно да се повярва, че обичаше да се " изцапва " в най-зловещия си филм кариера.

28-годишната несъмнено не влезе в облика, до момента в който театралничи в искряща рокля на премиерата на Furiosa: A Mad Max Saga по време на френския кино фестивал тази седмица. Играейки основната роля в пост-апокалиптичния екшън, Аня беше покрита със седем пласта нечистотия, с цел да влезе в ролята. Но звездата, която откри популярност в шлагера на Netflix The Queen’s Gambit, искаше да отиде по-далеч и помоли режисьора Джордж Милър да й разреши да си обръсне главата.

Тя сподели: „ Джордж просто хареса косата ми. Той е най-нежният, най-сладкият мъж и той сподели: „ Не! Не може да мине. “ И аз си споделих „ Но аз съм подготвена “. тя желае „ да се изцапа и да работи крепко “.

Историята, предистория на спечелилия Оскар Лудия Макс: Пътят на яростта, наблюдава младата Фуриоза, която е сграбчена и попада в ръцете на тайфа, водена от военачалника Дементус, изигран от звездата от Тор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР