НЮ ЙОРК (AP) — Кейтлин Кларк донесе рекордни приходи от

...
НЮ ЙОРК (AP) — Кейтлин Кларк донесе рекордни приходи от
Коментари Харесай

Кларк помага на Liberty да стане първият отбор на WNBA, за да има $2 милиона приходи от билети за 1 игра, казва източник на AP

НЮ ЙОРК (AP) — Кейтлин Кларк донесе рекордни доходи от билети за New York Liberty в първия си мач през Голямата ябълка в събота.

Либърти имаше над 2 милиона $ доходи от билети за мача, връх на WNBA, сподели човек, осведомен със обстановката, пред Асошиейтед прес, поискал анонимност, защото те не t акредитиран да приказва за приходите на тима.

Мачът беше разпродаден и билетите бяха горещи на вторичния пазар. Първите три мача на Кларк с Индиана Февър бяха големи за посещаемост. Кънектикът Сън разпродадоха новината за дома си за първи път от 20 години. Повече от 17 000 почитатели пристигнаха на домакинския мач на Fever против Ню Йорк в четвъртък вечерта.

Кларк направи един от най-хубавите мачове в младата си професионална кариера в събота, отбелязвайки 15 точки през първото полувреме.

Тя стартира рано против Либърти, като вкара 10 през първата четвърт — повече, в сравнение с в срещата сред тимовете два дни по-рано в Индианаполис, където означи единствено девет. Тя изглеждаш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР