Моята охрана беше свалена от НСО през януари 2023 г.

...
Моята охрана беше свалена от НСО през януари 2023 г.
Коментари Харесай

НСО пази Кирил Петков заради директна заплаха за живота му

Моята защита беше свалена от НСО през януари 2023 година Впоследствие в Министерство на вътрешните работи постъпи информация за директна опасност за живота ми и междуведомствена комисия, в която вземат участие и другите служби, ми назначи защита заради тази опасност. Това изяснява съпредседателя на " Продължаваме промяната " и коалиция ПП-ДБ Кирил Петков във " Facebook " по отношение на случая с возилата го кола на НСО, при който почина мъж, а жена пострада съществено.

Петков декларира, че си навлича доста недоброжелатели поради смяната на България, за която се бори. С поеманите от него опасности било наясно и фамилията му. След постъпилия в Министерство на вътрешните работи сигнал за опасност било разпоредено и непрекъснато полицейско наличие пред дома му. " Така че тази защита изобщо не е " облага " от властта и не поисквам на никого заради такава причина да му се назначава защита. Не се върша на воин, просто спекулациите по тази тематика бяха ужасяващи и желая хората да знаят истината ", разяснява той.

Кирил Петков осведоми също, че поддържа връзка екипа, който се грижи за потърпевшата при случая жена - Красимира. По данни от медиците положението й все още е устойчиво.

Той споделя и детайлности за злополуката. По време на случая седял на задната седалка от дясно - наложителното ми място за сядане по протокол. От близо 40 минути провеждал конферентен видеоразговор с екипа си. Затова не следял придвижването и не видял по какъв начин станало произшествието. " Нито сме бързали за нещо, нито е имало указания да се бърза - следващи ужасни медийни спекулации ", разяснява Петков.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР